Telekom Romania iarna ofertă pentru clienții rezidențiali vine cu gratuit Netflix

DISTRIBUIE

Telekom România și-a reînnoit oferta pentru clienții rezidențiali, menit să simplifice portofoliul de servicii și diversificarea conținutului în scopul de a îmbunătăți experiența clienților. Simplificat oferta este EUR 5-5-5 pentru fiecare serviciu și 6 luni de acces gratuit la Netflix.

  • abonament de telefonie Mobilă cu un volum minim perioada de contract cu Net Nelimitat 4G bonus de 5 EUR/luna;
  • smartphone-uri Samsung cu rate fixe, zero plată în avans și dobândă zero și 6 luni de Netflix gratuit pentru telefonul mobil abonamente incepand de 5 EUR/luna, disponibil pentru noi integrate (fix-mobil) clienții, precum și pentru clienții care au deja de servicii fixe și dobândi, de asemenea, un serviciu de telefonie mobilă abonament;
  • de Televiziune și internet fix, fiecare la 5 EUR/luna, plus 6 luni de la Netflix gratuit, pentru abonamente de telefonie mobilă;
  • un Singur plan tarifar cu portofoliu simplificat pentru Internet fix, la viteza maximă, de până la 1000 Mbps.

„noul model De afaceri se bazează pe experiența clienților, care în ultimii ani a remodelat modul în care companiile își dezvolte o strategie. Noul client cere diversificat conținut oriunde, oricând, pe mai multe ecrane, și ușor de înțeles de oferte comerciale. Azi’s, în care clienții doresc să aibă încredere în branduri acestea sunt de lucru cu, și Telekom, prin noua sa strategie de afaceri, este încercarea de a recalibra companiei-client relație de pe piața românească,”, a declarat Andreas Elsner, director executiv Comercial, Segment Rezidențial Telekom Romania.

post Telekom Romania’s, de iarna oferta pentru clienții rezidențiali vine cu gratuit Netflix apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *