Teilor implementează SoftOne e-business suite de aplicații

DISTRIBUIE

Teilor Bijuterii Fine de Rețea a implementat SoftOne’s business suite de aplicații. Compania, care a avut un succes răsunător în ultimii ani pe piața românească, au optat pentru cele mai avansate soluții de management disponibile în acest moment: Soft1 ERP, Soft1 CRM, Soft1 360 (Enterprise Mobility solution de SoftOne) și modulul de Inteligență Artificială – EVA.

Acesta este un pas important pentru Teilor, care are în prezent 34 de magazine în principalele orașe ale țării, și a căror cifră de afaceri s-a triplat în ultimii trei ani. Inovatia este cuvantul cheie care Teilor are ecologice pe baza de dezvoltare a afacerilor, și de ultimă oră tehnologie software de la SoftOne și de top-nivel de servicii ERP servicii răspundă în detaliu la cerințele unei bijuterii de lux retailer.

implementarea Soft1 ERP va sprijini și de a simplifica eforturile depuse de departamentul Comercial, care leagă magazine fizice cu prezența sa în e-commerce, și Teilor deține un magazin online care începe în 2013. În plus, aplicația va automatiza fluxurile operaționale în achiziții, vânzări, financiar, resurse umane și departamentele de producție, și de a optimiza inter-departamentale colaborare, asigurând automatizarea completă a companiei. Totul va fi posibil cu ajutorul Mașinii Sprijinindu-se și de Inteligență Artificială tehnologii care SoftOne a dezvoltat în ultimii ani. Mai mult decât atât, SoftOne aplicații va permite accesul la o gamă largă de rapoarte care dau de management în orice moment o corectă și imagine relevantă dintre cele mai importante informații de afaceri.

“Suntem o afacere care a ales întotdeauna INOVARE și în mod constant va investi pentru a crea experiențe premium pentru ambele Teilor’s, clienții și colegii noștri. Punerea în aplicare a SoftOne Soluții de Business Suite este parte dintr-o nouă dezvoltare și digitizarea pas în cadrul companiei, care ne permite să automatizeze procesele de afaceri, de a usura munca colegilor noștri, și de a crea o cultură în cadrul companiei, orientată spre dezvoltare și de lucru inteligent. Flexibilitatea SoftOne soluții, ușurința de utilizare și personalizare, și capacitatea de a acoperi toate departamentele sub umbrela unei singure interfețe ne-au făcut să alegeți SoftOne aplicații, împreună cu care vom începe un an istoric pentru Teilor!”, a spus Horațiu Vasilescu , director executiv al Teilor.

“extindere de rețea de afaceri și creșterea cifrei de afaceri din lanțul de Bijuterii Teilor necesar un perfect adaptate soluție, made-to-measure produs, în funcție de client’s nevoile, dar, de asemenea, cu specificul industriei în care operează. Scalabil, de stat-of-the-art tehnologie și, mai presus de toate, flexibilitate, au transformat Soft1 ERP în răspunsul perfect la nevoile Teilor Fine Bijuterii de Rețea. Suntem onorați că ne-au ales pentru a le sprijini în raționalizarea nostru actual de muncă, dar, de asemenea, în viitoarea noastră internațională eforturile de expansiune. Softone se angajează în continuare să românești și internaționale, mediul de afaceri permanent sprijinul creșterii economice și dezvoltării de companii care doresc să obțină rezultate excepționale, cu state-of-the-art tehnologii,”, a spus Alexandra Lucescu, directorul comercial al SoftOne România.

Printre cele 17.000 de companii din întreaga lume care folosesc SoftOne produse sunt bine-cunoscute branduri de pe piata romaneasca cum ar fi: Benetton, Plafar, Luca Simigeri, Leonardo Shoes Market, Hippoland România, California Kebap de tip Boutique, Oscar Downstream, se Coace Expert, și lista continuă.

post Teilor implementează SoftOne’s business suite de aplicații apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *