Techcelerator ponturi 8 start-up-tech pentru a finanța cu 25.000 EURO fiecare, prin GapMinder

DISTRIBUIE

Techcelerator, acceleratorul din România care sprijină financiar start-up-tech prin intermediul său partener exclusiv, GapMinder, a finalizat selectarea celor mai bune aplicații pentru programul’s de-al doilea tur de scrutin. Acestea vor beneficia de intensiv de mentorat în afaceri pentru un 10-a săptămână, plus o de 25.000 EURO investiții de la GapMinder fond de capital de risc, co-finanțat prin programul Operațional Competitivitate Programul.

Pentru cea de-a doua rundă de Techcelerator program, 172 de startup-uri din România și din străinătate aplicate. În urma unei riguroase de selecție, după întâlnirea cu Techcelerator și GapMinder echipe, 8 start-up-tech au fost selectate în timpul unui bootcamp sesiune și a invitat să se alăture programului.

Techcelerator companiile vizate în Produs Minim Viabil (MVP) faza din domenii precum IT și software, securitate informatică, inteligență artificială (AI) sau masina de învățare (ML), transformarea digitală, soluții IT pentru sectorul de sănătate, FinTech (inclusiv aplicații în blockchain zona). Membrii echipei și de coeziune a reprezentat un alt factor important în procesul de evaluare.

start-up-uri care vor face parte din cel de-al doilea lot de Techcelerator sunt:

  • BAAM, o piata imobiliara bazat pe inteligență artificială și Blockchain care se angajează imobiliare clienții să cumpere proprietăți în străinătate în timp util, cu înțelepciune, în siguranță și fără probleme.
  • DCDN, un descentralizate rețea de livrare de conținut, care creează un mod transparent și echitabil ecosistem pentru partajarea de conținut și de repartizare a veniturilor.
  • FormulaDB, o bază de date și low-cod platformă care permite utilizatorilor de afaceri pentru a pune în aplicare propriile aplicatii intensive de date. Nu sunt necesare cunostinte de programare.
  • uVibe, un timp real ghid pentru alegerea celor mai bune locuri din oraș bazat pe semnale sociale.
  • LiveCare, ahardware și soluție software pentru monitorizarea pacienților internați în timp real. LiveCarePatch este wireless, mic, rezistent la apă, ușor de purtat și sunt proiectate pentru utilizarea de zi cu zi.
  • Beez, un joc gratuit și distractiv aplicație care vă ajută să începe de economisire de azi, și care va permite să atingă stabilitatea financiară, prin bugetarea planificarea și două-clic, fără efort de a investi.
  • XVision un sistem automat de x-ray analiza aplicație care poate pune un diagnostic pentru un x-ray prin furnizarea de o hartă de căldură din zonele de interes din imagine.
  • Stockberry, o inteligență artificială și statistici avansate aplicație care calculează un relevant indicator percepției și evaluează riscul de stoc sau cryptocurrency portofoliu.

8 startup-urile vor beneficia de o primă rundă în valoare de 25.000 de investiții de la exclusive GapMinder partener, în schimb pentru un 6 la suta din actiunile companiei. La sfârșitul programului, startup-uri care s-au dovedit de tracțiune și progrese au șansa de a fi invitat la o a doua rundă de investiții de până la 75.000 de EURO, convertibile în acțiuni.

„selecție de finaliștii celui de-al doilea tur de scrutin a fost chiar mai dificilă, deoarece calitatea și potențialul de unele dintre cele înclinate soluții crescut. Am învățat o mulțime următoarele primul lot și am decis să luăm în considerare și alte aspecte care ar putea părea mai puțin relevante, cum ar fi coeziunea echipelor. Unul poate avea o soluție strălucită, dar dacă nu au echipa buna la scară, rămâne doar o idee mare. Am fost mai selectiv pentru că am vrut să oferim cele mai bune noastre pentru cele mai merituoase echipe”, a spus Alexandru Ruff, partener GapMinder VC.

Techcelerator programul de accelerare, care a început în noiembrie, ruleaza peste 10 săptămâni, atât în București și Cluj-Napoca, cu sprijinul a 50 de români și străini mentori. Techcelerator include intensiv de afaceri, sesiuni de coaching, mentoring, specifice industriei de pornire expertiză și servicii de marketing. Startup-urile vor avea acces la comunitățile internaționale de scalare și de expunere în piața globală. La sfârșitul programul de accelerare, aceste startup-uri în public își prezinte proiectele la DemoDay eveniment.

10 startup-uri finalizat în iunie 2018 primul accelerat de dezvoltare rundă de Techcelerator, care beneficiază de prima rundă în valoare de 250.000 de investiții de la GapMinder Venture Partners.

post Techcelerator ponturi 8 start-up-tech pentru a finanța cu 25.000 EURO fiecare, prin GapMinder apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *