Tech acțiuni de greu în statele UNITE ale americii și Asia datorită recentelor rapoarte îngrijorătoare

DISTRIBUIE

Tech acțiuni de greu în statele UNITE ale americii și Asia datorită recentelor rapoarte îngrijorătoare

giganți Tech’s acțiunilor a scăzut, marți, în urma unei ascuțite peste noapte vinde-off în stocuri, cum ar fi Facebook, Apple și Amazon de pe Wall Street. Apple a pierdut din cota de valoare, pentru că Wall Street Journal’s raporta că Apple a redus comenzile pentru modelele de iPhone, scrie CNBC.

În Taiwan, contract gigant de fabricație Hon Hai Precision, cunoscut sub numele de Foxconn, a scăzut 3,27% pe zi, în timp ce iPhone assembler Pegatron a scăzut 1.71%.

în Japonia, acțiuni de piese electronice filtru TDK-a alunecat cu 1,92 la sută, în timp ce componenta furnizor Murata de Fabricație a scăzut cu 3.53%.

FAANG acțiuni introduceți piață urs

de Pe Wall Street, așa-numita FAANG stocuri — Facebook, Amazon, Apple, Netflix și Google-părinte Alfabet — toate închise în piață urs teritoriul luni. Aceste stocuri au scăzut deja în mod constant în ultimele 6 săptămâni, deoarece companiile livrate dezamăgitoare câștigurile și mixte previziuni. Wall Street definește o piață urs ca o scădere de 20 la sută sau mai mult dintr-un stoc’s 52 săptămâni de mare.

În Japonia, acțiuni de conglomerat Softbank a scăzut cu 4.83%, în timp ce Nintendo a scăzut cu 5,68 la sută.

Coreea de Sud’s Samsung Electronics și SK Hynix, de asemenea, a căzut pe spate de un raport al Financial Times că autoritățile Chineze au susținut “dovezi masive” de încălcări ale normelor antitrust de către cele două chipmakers și Micron Technology. De asemenea, raportul a declarat ca China va aprofunda ancheta în trei companii, care sunt cele mai mari de memorie-cip producatori din lume.

marti, Samsung’s vînzare a scăzut de 1,95 la sută, în timp ce SK Hynix văzut pierderi de 3.30%.

În Hong Kong, acțiuni de Chinezi tech behemoth Tencent a căzut 3.30%. Electronica filtru de Xiaomi nesocoti tendința — acțiunile sale au crescut cu 8,38%, după ce compania a raportat că a oscilat de la un profit net în trimestrul al treilea.

post Tech acțiuni de greu în statele UNITE ale americii și Asia datorită recentelor rapoarte îngrijorătoare apărut pentru prima dată pe Business Review.

Tech acțiuni de greu în statele UNITE ale americii și Asia datorită recentelor rapoarte îngrijorătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *