Taco Bell a deschide un restaurant în Openville Timisoara

DISTRIBUIE

Taco Bell a deschide un restaurant în Openville Timisoara

Taco Bell va deschide prima unitate în partea de vest a țării, în clădirea de birouri clasa a United Business Center 1, o parte din Openville Timisoara mixte de proiect. Restaurantul va fi amplasat la parterul clădirii și va avea o suprafata de aproximativ 210 mp.

Openville, care integrează, de asemenea, Iulius Mall Timișoara și are încă părți din construcție, va aduce, de asemenea, alte noi concepte de retail a pieței regionale, precum și noi destinatii de petrecere a timpului liber.

Taco Bell brand a fost înființată în 1962 în California, statele UNITE ale americii, și este recunoscut pentru preparate din bucătăria Mexicană, inclusiv tacos, burritos, crunchwraps, nachos, churros și altele. Taco Bell lanț internațional are peste 7.000 de restaurante, deschise în mai mult de 135 de țări, care anual servi mai mult de 2 miliarde de clienti. Brandul a intrat pe piața românească în 2017 și are trei restaurante din București.

În construcție, Openville Timișoara va fi cel mai mare amestecat-tip de proiect, în partea de vest a țării și principalul punct de atractie de afaceri, comerciale și de loisir. Ansamblul va finaliza Iulius Mall’s cu amănuntul oferă cu o suprafață suplimentară de 47.000 mp, ajungând la 118 000 de mp de leasing.

spații vor fi aranjate într-o extindere a mall-ului, la parter din clădirile de birouri și în viitor, zona parc ca un întreg. Ei subliniază de agrement destinatii de a crea o sinergie între atracțiile din interiorul Iulius Mall și în aer liber. Openville va include șapte clădiri de birouri Clasa a, 450 de magazine, un VIP cinema concept, două conferințe și centre de evenimente, cu 10 săli, precum și o varietate de restaurante și cafenele tematice, și o vedere panoramică la cel mai mare parc suspendat din țară, creat de la zero.

După două clădiri de birouri (UBC 1 și UBC 2) au fost finalizate în 2017, amestecat asamblare lucrează la alte două clădiri de birouri (UBC 3 și UBC 0), nou, spatii comerciale, parcare subterana cu mai mult de 580 de locuri și o mașină de tunel, care va fluidiza traficul din zona. Proiectul este realizat de Iulius și Atterbury Europa, reprezentând o investiție estimată la peste 220 de milioane EUR.

post Taco Bell deschide un restaurant în Openville Timișoara appeared first on Business Review.

Taco Bell a deschide un restaurant în Openville Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *