Swiss compania de transport feroviar de lucru privind planurile de zbor taxiuri

DISTRIBUIE

Elveția națională de transport feroviar de servicii, Schweizerische Bundesbahnen (SBB), este de a explora un plan de a oferi un zbor de servicii de taxi pentru pasageri, potrivit SonntagsZeitung, citat de Bloomberg.

SBB este în discuții cu compania germană Lilium GmbH pentru a dezvolta aer taxi pentru transportul de pasageri de la stațiile de cale ferată de destinație, în conformitate cu SBB purtătorul de cuvânt al Raffael Hirt, care a adăugat că societățile au semnat deja o scrisoare de intenție.

Un prototip pentru un zbor de vehicule care pot transporta la fel de multe ca cinci pasageri există deja. Taxiurile ar trebui să fie capabil să decoleze și să aterizeze pe verticală, fără a fi nevoie de o pistă.

cu toate acestea, Există unele politice de opoziție a planurilor, potrivit Elvețian de hârtie. Gratuit membru al Partidului Democrat, și comisarul european pentru transporturi, Thierry Burkhart a spus SBB planurile lui au fost „ciudat și enervant”. Directorul lucrărilor publice, transporturilor și energiei la Berna Consiliului, a spus SBB ar trebui să „rezolve problemele majore cu trenul în loc de sărituri în utopice de trafic aerian planuri”.

post Elvețian compania de transport feroviar de lucru privind planurile de zbor taxiuri apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *