Superbet estimeaza venituri de peste 180 de milioane EUR în 2018

DISTRIBUIE

Superbet estimeaza venituri de peste 180 de milioane EUR în 2018

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania, estimeaza o cifra de afaceri de 180 milioane EUR în 2018. Cum se sarbatoreste 10 ani pe piata romaneasca, compania a ajuns la peste 1.000 de agenții, operațiunile și birouri deschise la șase piețe și o afacere online care generează jumătate din cifra sa de afaceri.

Cele mai consistente investiții pe care compania și-a făcut au fost îndreptate spre dezvoltarea diviziei online. Superbet a achizitionat trei companii de tehnologie din 2018 – două în Croația și unul în marea BRITANIE (inteligenta artificiala), pentru care a plătit aproximativ 20 de milioane de EURO. În același timp, pentru integrarea celor trei achizitii, câteva milioane de euro au fost pe plan intern investit.

“Consolidarea poziției de lider local de pariuri sportive de piață și extinderea operațiunilor în Polonia, unde Superbet a lansat operațiuni directe de anul trecut, împreună cu boom-ul în afaceri on-line componentă, au fost principalele repere ale Grupului’s palmares în acest an,”, spune Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet Romania.

o Altă direcție în cadrul grupului este dezvoltarea de franciza parteneriate sub GoBet brand. În 2018, această diviziune a crescut la cât mai multe 200 de parteneri în întreaga țară, cu scopul de a ajunge la 1.500 de parteneri până în 2021.

investițiile în Afaceri au fost dublate de cele din sportul românesc, la fel ca în 2018, Superbet a fost alături de nume grele din sportul românesc, precum Mihai Leu sau Catalin Morosanu.

“Cea de-a doua linie strategică în evoluția Superbet că vom continua în 2019 este de a link-ul de brand noastre de a sprijini sportul românesc prin cele mai consistente și inițiative pe termen lung,”, a spus Ardeleanu.

La Superbet Grup este astăzi un sponsor de ambele Superbet și GoBet marci de echipe din toate cele patru Ligi din campionatul de fotbal intern – Politehnica Iasi, Poli Timisoara, Rapid Bucuresti, Steaua Bucuresti, FC Arges Pitesti, etc. De asemenea, compania sponsorizează echipa de baschet Dinamo Știința și toate Dinamo (BikeExpert) pentru ciclism. Recent, susținută de Mihai Leu în Super Rally Campionatul Național și sprijinit Catalin Morosanu în Dinamită Lupta Show proiect de suflet. În același timp, el a sponsorizat ATP Sibiu turneu de tenis, împreună cu autoritățile locale în organizarea Maraton de 1 decembrie, special concepute pentru a marca Centenarul An. Și rămâne în 2019, cel mai consecvent sponsor din Bucuresti Sah Club Sportiv.

De la 1 decembrie 2018, la Superbet group, unul dintre cei mai mari angajatori din industrie, cu peste 3.500 de angajați, a decis să majoreze salariile de operatorii săi. Astfel, în decembrie salariul crește cu 180 de lei brut, ajungând între 1.700 și 2.700 de lei net, prin adăugarea de bonusuri și prime de Crăciun. Acest plus este, de asemenea, plătit pentru orele suplimentare și alte bonusuri care Superbet angajații primesc.

Și toate în 2018, a dat Superbet două distincții importante. Prima – Superbet a câștigat pentru al doilea an consecutiv CEEGC Premii 2018 (o “Oscar” din industrie), fiind numit “cel Mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est” si “cel Mai bun Serviciu de asistență pentru clienți “. Cel de-al doilea pentru “Cel mai proeminent urca în domeniul jocurilor de noroc”, un premiu acordat unuia dintre co-fondatorii companiei, Augusta Dragic.

Superbet este cel mai mare operator de jocuri din România, cu o rețea de retail de peste 1.000 de agenții în întreaga țară și aproape 15 milioane lunar pariurile plasate. În 2017, compania a devenit primul sportiv companie de pariuri pe AeRo Alternative de Schimb, urmărind o emisiune de obligațiuni cu valoare de 9,6 milioane LEI vândute investitorilor români.

în Prezent, în afara de România, Superbet a deschis birouri și operațiuni în șase țări precum Polonia, Austria, Serbia, Croația, Malta și marea BRITANIE. Superbet a fost fondată în 2008 de către Dragic Sacha, care astăzi este CEO al întregului grup de companii de sub umbrela de la Superbet Grup.

post Superbet estimeaza venituri de peste 180 de milioane EUR în 2018 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Superbet estimeaza venituri de peste 180 de milioane EUR în 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *