Studiu: inteligent și difuzoarele conectate la piață să ajungă la 250 de milioane de unități și 7 miliarde de DOLARI în 2019

DISTRIBUIE

mult așteptată a cincea generație (5G) rețelele urmează să sosiți în scară, oferind o mai bună conectivitate pentru consumatori și întreprinderi, în timp ce, de asemenea, deschiderea de noi oportunități de venituri pentru companiile de telecomunicații, potrivit Deloitte a 18-a ediție de Tehnologie, Media & Telecomunicații (TMT) Previziuni. Studiul cuprinde zece subiecte, care va avea un impact transformațional asupra întreprinderilor și consumatorilor din întreaga lume în următorii unu la cinci ani, în conformitate cu experți din industrie.

Conform unor studii recente, operatorii de telefonie mobilă se așteaptă să vadă 5G implementarea de investiții de aproape de actualul 4G de cheltuieli, în principal ca urmare a înainte investițiile în dezvoltarea rețelei. Având în vedere că 72 de operatori din întreaga lume au testat tehnologia 5G în 2018, Deloitte estimează aproximativ 50 de operatorii vor lansa 5G, până în 2020, cel puțin în unele zone, de obicei orașele. În termeni de 5G telefoane, Deloitte se asteapta ca aproximativ 20 de furnizori pentru a lansa 5G-gata telefoane în 2019 și să vândă în jur de 1 milion de unități.

conectat la Internet cu difuzoare integrate de voce digital asistenți vor vedea cea mai rapidă expansiune de pe orice dispozitiv conectat categorie la nivel global în 2019, cu mai mult de 164 de milioane de inteligent vorbitori de așteptat să fie vândute în întreaga lume până la sfârșitul acestui an. Această creștere va aduce numărul total de unități disponibile la nivel global pentru 250 de milioane de euro, transformând aceasta într-un 7 industrie de miliarde de dolari.

De asemenea, studiul estimează o creștere în utilizarea de cloud bazate pe inteligență artificială (AI) software și servicii. În 2019, 70% dintre companiile de pe glob vor avea capabilități AI prin intermediul software bazat pe cloud și 65 la sută va crea aplicații AI folosind cloud-based servicii de dezvoltare. Până în 2020, rata de penetrare a AI bazat enterprise software-ul va ajunge la aproximativ 87 la sută, în timp ce cloud-based AI servicii de dezvoltare va ajunge la 83%.

„în Acest an, inteligenta artificiala este de așteptat să ajungă la scară mai mare, de asemenea, în România, cu tehnici mai avansate, devenind disponibile pentru mai multe organizații. Unii dintre clienții noștri sunt de lucru pentru a avea acces la cele mai inovatoare caracteristici software de AI revoluției, care continuă să schimbe radical modul în care trăim, de a face afaceri, de muncă, de călătorie, de a comunica și chiar de a ne distra”, a spus Dinu Bumbacea, Partener de Consultanta-in-charge, Deloitte România.

uitându-ne la principalele tendințe tehnologice din 2019, studiul relevă impactul masina de învățare va avea pe toate, de la boxe inteligente, cloud bazate pe inteligență artificială.

Deloitte estimează, de asemenea, că în 2019 va aduce noi tendințe tech, în timp ce cele existente se va vedea în continuare de expansiune, cum ar fi imprimarea 3D, care va deveni și mai accesibile, calcul cuantic, care ar putea începe pentru a contesta vechile sisteme de calcul. De asemenea, influența geopolitică este de așteptat să nu mai fie măsurată de puterea militară a țării, dar de pricepere tehnologică.

The post Studiu: inteligent și difuzoarele conectate la piață să ajungă la 250 de milioane de unități și 7 miliarde de DOLARI în 2019 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *