Studiu: Majoritatea Românilor păstra fotografiile lor în mass-media digitale, dar mulți încă imprima lor favorite

DISTRIBUIE

Unul din patru Români au peste 10.000 de fotografii stocate exclusiv pe social media, smartphone-uri și camera de conturi, și aproape 87 la sută și-au pierdut conținutul cu valoare sentimentală, cel puțin o dată din cauza unei disfuncționalități dispozitiv digital unde au păstrat amintirile lor. Acestea sunt doar două dintre concluziile Epson Romania sondaj realizat la nivel național pe Români’ relația cu fotografiile pe care le iau.

“Azi ne-am’re a produce cel mai mare volum de imagini în istorie. Potrivit unui Keypoint Inteligenta estimare, în 2017, de 1,2 miliarde de fotografii au fost luate la nivel global. Cu acest studiu, am dorit să aflăm cum merg lucrurile la nivel național, și concluziile noastre arată că digitale și de imprimare sunt compatibile. Acum este cel mai bun timp pentru hârtie fotografică, deoarece oferă oamenilor posibilitatea de a fi selectiv și cu ușurință se materializeze amintirile ei nu vreau să uit,”, spune Simona Decuseara, sales &marketing manager Epson România și Bulgaria.

studiul arată că Românii păstrează cele mai multe dintre imaginile lor în mass-media digitale, și aproape 75 la sută dintre ele sunt stocate în smartphone-uri și computere personale, dar, de asemenea, că 35 la sută din oamenii din România au fotografii imprimate pe hârtie în acest an.

Epson, de asemenea, a constatat că mai mult de 45 la sută dintre Români cred că un album foto este cel mai probabil loc în care ar fi capabil de a găsi o fotografie de ei înșiși mulți ani de acum și doar puțin peste 20 la sută cred că rețelele sociale va fi cel mai bun loc pentru a găsi astfel de fotografii. În ceea ce privește modul de a folosi fotografii imprimate, 62 la sută dintre respondenți au declarat că le-a păstrat în albume foto sau cutii și sertare, în timp ce 38 la sută le-a ținut încadrată.

Epson efectuat studiul, ca parte a #WishIdPrintedIt program, care promovează public’s, de conștientizare a importanței conservării valoroase fizice imagini, departe de riscurile la care informațiile digitale sunt, în general, expuse și vulnerabile. În acest context, Epson a lansat noua serie de 5-culoare EcoTank Imprimante Foto care sunt furnizate cu suficientă cerneală pentru a imprima 1.500 de fotografii 10x15cm, garantat să dureze până la 300 de ani datorită Claria Premium Ink.

sondajul A fost efectuat pe un eșantion de 900 de respondenți cu vârste între 18 și 64 de ani, dintre care 60 la sută sunt femei, iar 40% sunt de sex masculin, între octombrie și noiembrie.

The post Studiu: Majoritatea Românilor păstra fotografiile lor în mass-media digitale, dar mulți încă imprima lor favorite apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *