Studiu: 86% din 2017 Inițiale de Monede Oferte de 2017 sunt mai jos oferta lor de pret

DISTRIBUIE

Studiu: 86% din 2017 Inițiale de Monede Oferte de 2017 sunt mai jos oferta lor de pret

Bitcoin nu este de a avea un an bun, iar acest lucru, de asemenea, adevărat pentru primele Monede Oferte (ICO), care a avut loc anul trecut. Potrivit unui recent studiu global EY, Inițial de Monede Oferte: Clasa de 2017 – un an mai târziu, care a examinat progresul ICO’s și lor veniturile pentru investitii, lucrurile nu par să se uite la fel de bun cum era de așteptat în iarna trecută’s investitor frenezie.

În prima jumătate a anului 2018, 86 la sută dintre principalele ofertelor inițiale (ICOs), care au fost cotate pe o Cryptocoin de Schimb în 2017 au fost sub nivelul lor inițială cotatie de pret si un portofoliu de aceste ICOs scăzut cu 66% de la vârf de piață la începutul acestui an. În plus, 30% dintre ei au în mod substanțial a pierdut valoarea lor.

studiul A constatat că lipsa unei motivată de evaluare și de un proces de due diligence de către potențialii investitori a dus la extremă volatilitate în ICO performanță, care continuă să fie o problemă. De asemenea, studiul a constatat că ICOs au afirmat că au crescut mai mult de 15 miliarde USD în 2018, comparativ cu 4,1 miliarde de DOLARI în 2017.

cu toate Acestea, EY a constatat că doar 29 la sută (25) din 2017 ICO proiecte care EY evaluate dus la prototipuri sau produse ale muncii – o creștere de doar 13 la suta din decembrie 2017. Restul de 71 la sută au făcut nicio ofertă de pe piață.

monede Virtuale scădere în valoare

De asemenea, studiul a examinat 25 de companii care au dezvoltat produse ale muncii. De 25 de ani, șapte acceptă plata în moneda actuală (“fiat”), precum ICO monede pentru ofertele lor de produse. Ca rezultat, clienții pot face achiziții directe, fără a cumpara monede emise în ICO proces, evitând astfel moneda deținătorii de comunitate și scăderea valorii ICO monede. În cel puțin un caz, o ICO compania a abandonat ICO investitori de a nu accepta monedele lor (de-tokenizarea).

platforma Ethereum rămâne dominantă

Ethereum este platforma dominantă și are cea mai mare activitate în rândul dezvoltatorilor și mass-media sociale. Deși noi platforme apar în mod regulat, nu există nici un semn că noul ICO proiecte de infrastructură au avut succes în reducerea Ethereum’s dominația ca platformă principală în domeniu.

studiul concluzionează că, având în vedere aceste evoluții, nivelul de beneficii nu pare să justifice riscurile luate de pe această piață, iar câștigurile pot fi atinse numai prin exceptie de noroc sau un vizionar strategie de portofoliu. Due diligence și de conștientizare a riscurilor procesul prin urmare, este mai important decât oricând.

În România, nu putem spune că lucrurile sunt în nici un fel diferit. După efervescența care a cuprins investitorii de la începutul acestui an, domeniul încet alunecat într-un con de umbra. Autoritățile nu au s-au grabit pentru a reglementa sau de a interzice fenomen, în așteptarea unei decizii la nivelul Uniunii Europene (în continuare să fie de așteptat).

În plus, din punct de vedere fiscal, cryptocoins problema pare a fi complet ignorate, deoarece autoritățile nu sunt interesate în furnizarea de soluții pentru cei implicați în astfel de operațiuni. De acum, lucrurile par înghețate. Investitorii care au pariat pe teren încă de la început, iar acum sta pe un potențial semnificativ de câștiguri nu au curajul să meargă la autorități și să ceară clarificări. Pe de altă parte, contribuabili nu poate pretinde impozit pe aceste venituri, atâta timp cât cryptocoins nu sunt tangibile în bani reali pentru a fi transferat la contribuabili’ conturi (persoane fizice sau juridice).

Cei care au învățat despre domeniul mai târziu, de asemenea, sunt indeciși. În măsura în care lucrurile nu par deloc transparent, riscurile sunt foarte mari, și fantoma de la Caritas fenomen de-a lungul ultimelor două decenii, este încă bântuie.

Am’re, prin urmare, de așteptare pentru tehnologia blockchain în spatele acestui câmp pentru a-și demonstra potențialul imens. Numai atunci vom fi în măsură să spun că o nouă eră a economiei a început să fie dominat de cryptocoins.

The post Studiu: 86% din 2017’s Inițiale de Monede Oferte de 2017 sunt mai jos oferta lor de preț apărut pentru prima dată pe Business Review.

Studiu: 86% din 2017 Inițiale de Monede Oferte de 2017 sunt mai jos oferta lor de pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *