Spania pentru a comuta la 100 pct energie electrică din surse regenerabile până în 2050

DISTRIBUIE

Spania este de planificare pentru a trece la sistemul de energie electrică în întregime din surse regenerabile până în 2050 și pe deplin decarboniza economia curând după aceea, rapoarte Guardian.

în Acest fel, țara emisiile de gaze de seră vor fi reduse cu 90 la sută, comparativ cu nivelurile din 1990.

guvernul este de planificare pentru a instala cel puțin 3.000 de MW de energie solară și eoliană de capacitate în fiecare an pentru următorii 10 ani.

în Timp ce o cincime din bugetul de stat vor fi rezervate pentru măsurile de combatere a schimbărilor climatice, noile licențe pentru combustibili fosili masini de gaurit, hidrocarburi exploatare și fracturarea hidraulică va fi interzisă.

Prin „tranziție” contracte, țara va închide cele mai multe dintre minele de cărbune în schimb pentru sistemele de pensionare anticipată, de recalificare în energie curată locuri de muncă, și de restaurare a mediului.

de eficiență Energetică va fi îmbunătățit cu 35% în următorii 11 ani. Instituțiilor locale și naționale va fi doar posibilitatea de a funcționa în aproape de zero consumul de energie a clădirilor.

schimbările Climatice experții au numit plan de inspiratie si revolutionara. James Watson, director executiv al SolarPower Europa trade association, a declarat că legea a fost „un apel de trezire pentru restul lumii”.

cu toate Acestea, această afacere este propus de un guvern fragil să se agațe de putere, care va trebui să se bazeze pe alte părți pentru a trece pe plan climatic.

post Spania pentru a comuta la 100 pct energie electrică din surse regenerabile până în 2050 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Spania pentru a comuta la 100 pct energie electrică din surse regenerabile până în 2050

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *