Sony Europe anunță cele mai recente de Master seria de Televizoare cu rezoluție 8K și 33 de milioane de pixeli

DISTRIBUIE

Sony Europe anunță lansarea noului MASTER series Televizoare, ZG9 8K HDR Full Array Led-uri și AG9 4K HDR OLED. Sony’s MASTER TV gamă este emblematică în termeni de calitate a imaginii și MASTER eticheta se aplică numai cele mai bune Televizoare Sony și garanții premium de calitate a imaginii, culoare, contrast și claritate la niveluri apropiate de cele de monitoare profesionale. MASTER Seria de Televizoare dotate cu Netflix Calibrat Modul IMAX și funcționalitate Îmbunătățită pentru a livra conținut ca proiectate.

Ambele noi modele încorporează ultima generație de Procesor de Imagine X1 Final pentru detalii precise și contrast. Introdus în toamna anului trecut în AF9 și ZF9 modele din gama Master, acest procesor joacă un rol critic în a face imagini de înaltă calitate din aceasta serie. Poza Procesor X1 Final are un algoritm unic, special creat pentru 8K, capabil de inteligent detectarea și analiza fiecare obiect din imagine, care se traduce în mare detaliu și contrastul pentru o imagine mai realistă și o reprezentare mai exactă a ceea ce au vrut să transmită creatorii de conținut.

sunet de calitate Premium este, de asemenea, o componentă-cheie a experiență de vizionare, și atât ZG9 și AG9 modele sunt dotate cu noul Sunet-de-Imagine tehnologie de Realitate, care reproduce poziția de sunet precis pe ecran, astfel încât atunci când actorii vorbesc, să vină direct de la ei și nu de la un difuzor în partea de jos a TELEVIZORULUI.

ZG9 Super-Mari Dimensiuni, TV

Supradimensionate Televizoare sunt din ce în ce mai multe și mai popular, și cu noul 98 inch și 85-inch ZG9 modele, Sony are scopul de a maximiza experiența cu ecrane foarte mari în camera de zi. Pentru a oferi premium de calitate a imaginii pe astfel de ecrane de mari dimensiuni, Sony introduce o mai mare rezoluția, cu primul său 8K HDR televizor pentru piața de consum. Cu un număr de linii orizontale și verticale de două ori mai mare, rezoluție 8K oferă de patru ori mai mulți pixeli decât 4K (sau 16x rezoluția Full HD). Acest lucru de înaltă rezoluție vă oferă o mai profundă experiență de vizionare, atât de mare 8K Televizoare sunt la fel de aproape și de la distanță, după cum puteți.

Dar nu este numai o rezoluție care contează. Ca dimensiuni de ecran crească mai mult și mai mult, procesorul joacă un rol tot mai important în furnizarea de premium calitate a imaginii. Folosind un algoritm de proprietate, puternic X1 Final procesor de imagine a fost optimizat pentru a gestiona 33 de milioane de pixeli de 8K TV. Acelasi procesor surprinde recent dezvoltat 8K X-Reality PRO tehnologie pentru a aduce orice conținut video de aproape de 8K de calitate folosind un nou 8K bază de date dedicată pentru a face scalarea mai exacte și detaliate. Cu o istorie lungă și expertiză în dezvoltarea de camere profesionale și camere de luat vederi Sony recunoaște că de precizie în construcția de procesare a semnalului componente imediat determină diferențe vizibile în întreaga imagine.

În plus, noul complet dedicat 8K tehnologii au fost dezvoltate pentru ZG9 Serie, cum ar fi lumina de Fundal Unitate de Maestru cu full-array local dimming și 8K X-a tins Dynamic Range PRO. Iluminarea Unitate de Maestru pe ZG9 a ultra-dens module cu LED-uri care sunt controlate independent, astfel încât acestea pot face fără precedent contrast cu genial luminozitate și întuneric absolut. Pentru a obține cele mai multe din acest fundal de sistem, 8K X-a tins Dynamic Range PRO foloseste energia economisită inteligent pentru a amplifica luminozitatea în zonele în care este nevoie să fie îmbunătățită.

Buna pozitionarea sunetul este un alt factor-cheie precum Televizoare mai mari. Având în vedere experiența acumulată prin Acustice de Suprafață Audio pe Televizoare OLED, Sony a extins conceptul la ZG9 Full Array LED (full-face) TV cu Acustica Multi-Audio. Pentru a oferi un sunet realist experiență de “de la imaginea” ZG9’s new Acustica Multi-Audio încorporează patru difuzoare frontale: două în partea de jos și două în partea de sus – pentru a oferi un adevarat sunet de poziționare. Utilizatorii vor auzi sunetul ca în cazul în care a venit de pe ecran, nu de unde vorbitorul este. În plus, ZG9 are o centrală modul TV pentru cei care au un home cinema setup – deci, TELEVIZORUL devine central difuzor. Dolby Atmos 1, de asemenea, îmbunătățește experiența de ascultare prin adăugarea unei mai bogat, mai tare câmp de sunet. (1 disponibile printr-o viitoare actualizare de sistem.)

ZG9 caracteristici X cu Unghi Larg caracteristică care asigură o imagine de calitate și fidelitate de culoare, indiferent de unghiul de vizualizare, reducerea modificări de culoare atunci când utilizatorii vizualizează ecranul de pe optimă axa. X-Motion Clarity, de asemenea, reduce blur efect de mișcare, fără a sacrifica luminozitatea ecranului.

Premium oled-urile AG9

AG9 este noul 4K HDR OLED Gama, disponibile în 3 modele, 77 inch, 65 inch și 55 inch, fiind deosebit de subțire. Imaginile prind viață cu un unghi larg de vizualizare, contrast precis și tehnologia OLED, care oferă nuanțe profunde de negru. Peste 8 milioane de pixeli, cu propria lor iluminare sunt precis controlate în mod individual de către X1 Final procesor de imagine. În plus, AG9 are Pixeli Contrast funcție Booster pentru a mări contrastul și culorile în mare zonele luminoase. Ca urmare, AG9 oferă o primă imagine de calitate, se apropie de un monitor profesional care afișează imagini și culori în forma lor originală, proiectate de către creator. Procesorul îmbunătățește SD si HD, aducându-l mai aproape de 4K HDR calitate și redare 4K HDR conținut pentru o claritate uimitoare.

Acustice de Suprafață Audio + oferă o experiență audio captivantă, sunetul vine de pe ecran. Astfel, utilizatorii au noi experiențe de divertisment, cu imagini și sunet într-o armonie perfectă. În plus, TELEVIZORUL are un mod de a face central vorbitor într-un home cinema de configurare.

AG9 are o grosime redusă; atunci când este montat pe perete, cu SU-WL8502, este de 2 ori mai puțin perete-în-față decât anterior model3. În plus, în scopul de a oferi cele mai bune de vizualizare și utilizare flexibilă, SU-WL850 are o funcție de rotație, astfel încât TELEVIZORUL’s poziție poate fi reglată în funcție de utilizator’s preferințe (2 Disponibil separat 3 vs AF9 cu un aparat compatibil.)

Pentru o imagine de calitate, AG9 combină claritate 4K cu luminozitate, culoare și detaliu de Interval Dinamic Ridicat (HDR). Zonele anterior ascunse de umbra si lumina soarelui sunt acum clare și detaliate. Ca ZG9, AG9 are Netflix Modul Calibrat, IMAX Îmbunătățită, Dolby Vision, și Dolby Atmos funcționalitate pentru a oferi o experiență de viață pentru artiști.

IMAX conținut Sporit, inclusiv o selecție de Sony Pictures Entertainment de clasă mondială de box office hit-uri, cum ar fi VENOM, Spider-Man: Homecoming și Jumanji: bine ați venit în Junglă, va fi disponibil în acest an pe unele Televizoare BRAVIA de streaming RakutenTV. La lansare, IMAX Îmbunătățită programul va fi disponibil în 5 țări din Europa: Marea Britanie, Spania, Germania, Franța și Italia, și mai multe țări vor fi incluse în viitor.

experiență de Utilizator

Ambele ZG9 Full Array Led-uri și AG9 oled-urile caracteristică Sony’s cu Android TV, care suportă un număr de aplicații Google Play, inclusiv YouTube, Netflix, Prim-Video și mai mult (disponibilitatea variază în funcție de regiune.) Pentru un TV și chiar mai inteligent acasă, ZG9 și AG9 include Google Asistent. În plus, Televizoare poate fi folosit hands-free cu microfon inclus. Utilizatorii pot vorbi la TELEVIZOR folosind Google Asistent pentru a planifica rapid o zi, descoperi conținut, sau să se joace TV, filme, și mai mult. (Google Asistent disponibilitatea depinde de regiune.) Televizoarele sunt compatibile cu smart vorbitori, cum ar fi Sony LF-S50G și SRS-XB501G, Start Google sau Amazon Echo dispozitive. Cu boxe inteligente, utilizatorii pot controla TV-ul lor și de a transmite conținut folosind vocea lor – mai multe caracteristici vor fi adăugate în acest an.

Pentru o experienta cat mai placuta, un nou, ușor de utilizat de la distanță inteligent permite utilizatorilor să controleze dispozitivele conectate, cum ar fi semnal de satelit, receivere, playere Blu-ray, console de jocuri (dispozitive acceptate variază în funcție de regiune), fără a schimba de la distanță de control. Acesta utilizează frecvențe radio, astfel încât TELEVIZORUL poate fi controlat, fără a porni de control de la distanță față de ea. În plus, noua interfață de utilizator oferă acces rapid și ușor la aplicațiile preferate și setările.

În plus, Sony Europe a anunțat disponibilitatea de AG8 4K HDR OLED, XG95 / XG90 4K HDR Full Array LED, XG85 4K HDR LED-uri și WG6 Full HD HDR Led-uri începând din 2019.

The post Sony Europe anunță cele mai recente de Master seria de Televizoare cu rezoluție 8K și 33 de milioane de pixeli apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *