Softelligence așteaptă un 50 la sută creștere a cifrei de afaceri în 2019

DISTRIBUIE

Softelligence, companie specializată în dezvoltarea și punerea în aplicare a transformării digitale soluții, concentrându-se în principal pe domeniul financiar-bancar și al asigurărilor, planuri de a continua operațiunile sale internaționale în 2019, după ce a inaugurat sediul în Canada, Toronto și Londra, Marea Britanie în ultimii doi ani.

Pentru a crește operațiunile globale, compania va avea nevoie de o echipă de cel puțin 50 la sută mai mare decât în 2018.

“În următorii doi ani ne propunem să aducem cu noi un alt 100-150 de colegi noi pentru a sprijini creșterea accelerată a Softelligence,”, spune Adrian Blidarus, CEO-ul.

În scopul de a pregăti viitorii angajați, compania a lansat Softelligence Academy, un program educațional care are ca scop de a instrui bancare și de asigurări specialiști pentru a sprijini Softelligence’s fintech și insur-tech inovare. Programul include ateliere de lucru și sesiuni care nu numai tren de noi angajați, dar, de asemenea, ține la curent membrii echipei la curent cu noile tehnologii, cum ar fi masina de învățare, inteligență artificială, analiza predictivă, sau vizualizarea datelor și depozit de date dezvoltarea depozit.

Softelligence Academia urmează să organizeze o nouă ediție la începutul anului viitor.

Infiintata din 2006 de către Adrian Blidarus și Teodor Blidarus, Softelligence a separat recent de la FintechOS sora companie, astfel încât ambele entități se pot concentra pe principalele operațiuni pe care le-au făcut cu succes în ultimii ani.

Softelligence se concentrează pe oferirea de servicii complementare pentru a accelera dezvoltarea digitală financiare, bancare și societățile de asigurare. Financiare și bancare experiență care Softelligence a acumulat în ultimii ani este un avantaj competitiv major pentru mediu și pe termen lung de creștere, dar, de asemenea, un beneficiu imediat pentru a-i permite să răspundă prompt la dinamica industriei în care operează.

“direcții strategice pentru următorii ani este de a dezvolta transformarea digitală de solutii si servicii de analiza de date. În același timp, ne menținem software tradiționale experiență de dezvoltare pentru țara noastră și în afara clienți, și vom continua să se concentreze pe Date & google Analytics. Ne rămâne, de asemenea, un partener esențial pentru FintechOS de implementare a proiectului,”, explică Adrian Blidarus.

După terminarea separarea de FintechOS, Softelligence echipa a crescut în mod semnificativ atât asupra operaționale și de partea tehnică, în prezent ajungând la aproape 200 de specialiști. Dacă creșterea se ridică, compania va avea aproximativ 400 de angajați în 2020.

La un nivel geografic, compania continuă să ofere accelerare digitale de servicii pentru clienții din România, CEE, marea BRITANIE și Canada, în special în asigurări și servicii bancare industrii, atât prin dezvoltarea de operațiuni în Canada și marea BRITANIE, precum și să identifice alte piețe cu potențial de extindere.

centre de în cazul în care serviciile vor fi livrate vor rămâne în București și Craiova. Compania, de asemenea, ia în considerare identificarea și deschiderea de noi centre de dezvoltare în alte orașe din România.

Softelligence Grupul estimeaza ca va finaliza în 2018, cu o cifră de afaceri consolidată de peste 8 milioane de EURO. “Pentru anul viitor, ne-am propus o creștere de mai mult de 50 la sut”, concluzionează Adrian Blidarus.

Softelligence este o companie fondată în anul 2006 în București, specializată în dezvoltarea și punerea în aplicare a transformării digitale soluții, concentrându-se în principal pe financiar-bancare și de asigurări industrii: servicii bazate pe cloud și cloud bazate pe intelligence, Business intelligence, date, dezvoltare de software și alte digitalizarea proceselor. În prezent, compania are 4 birouri în România, marea BRITANIE și Canada, servire clienti corporate la nivel global.

post Softelligence așteaptă un 50 la sută creștere a cifrei de afaceri în 2019 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *