Saxo G20 Risc Radar: Plan B pentru Brexit arată acordul va fi modificat prin parlament

DISTRIBUIE

UK Parlamentul votează astăzi pe Brexit înțelegere și vom afla dacă va fi aprobat sau nu vor fi modificări. În această săptămână, investitorii se va concentra asupra marți Brexit vot. Rezultatele sunt de așteptat să vină după ora 19:00 GMT. Potrivit celor mai recente sondaje, Prim-Ministrul Theresa May este încă în curs de a pierde ‘Semnificativ Vot’ de aproximativ 100 de buletine de vot. În ultimele săptămâni, guvernul a indicat că va accepta o modificare a Brexit afacere prin parlament, dar această strategie este puțin probabil să câștige suficient de Parlamentari.

Saxo’s G20 Risc Radar identifică potențialele riscuri politice evenimente din țările G20, care ar putea avea un impact asupra pieței. Acesta este actualizat în mod regulat cu cele mai up-to-data de date.

Dacă acest scenariu vine să treacă, ar fi negativ pentru sentimentul de piață, mai ales GBP,. De asemenea, ar, cu toate acestea, au un impact limitat, deoarece acesta a fost deja luată în considerare de către piață. – O anumită măsură, ar putea fi chiar cel mai puțin rău scenariu (luând în considerare probabilitatea ca Poate castiga este aproape de zero), deoarece s-ar lăsa ușa deschisă pentru cel puțin cinci post-Semnificative opțiuni:

  • • Planul B: PM-ar putea întoarce la Commons nu mai mult de trei parlamentare zile după vot cu un Plan B, dar aceasta ar însemna că modificări semnificative au fost făcute pentru a câștiga suficient de Parlamentari. Dacă nu, s-ar putea arata ca o mișcare disperată de a împiedica un înfrângerea inevitabilă – probabilitatea MARE.

    • Noi „termenul limită”: Uniunea Europeană și marea BRITANIE ar putea conveni asupra unui nou „termen” pentru a evita un scenariu apocaliptic și Poate da mai mult timp să se unească petrecerea ei în spatele unui plan modificat – probabilitatea MARE.

    • Nou referendum: Acest lucru ar putea fi o cale mai ușoară de a ieși din această mizerie politică. În funcție de NatCen Social Research, în cazul unui nou referendum, Rămâne putea câștiga (53 la sută) față de Concediu (47%) – probabilitatea MARE.

    • Nu-afacere: În caz de o afacere de rezultat, se pare mai mult și mai evident faptul că marea BRITANIE parteneri comerciali va încerca să limiteze impactul greu Brexit. În special, UE și Organizația Mondială a Comerțului ar putea decide să modifice normele pentru a se asigura că tariful-de liber schimb poate continua, reducând astfel consecințele marea BRITANIE decizie privind comerțul mondial și de creștere – probabilitatea MEDIU.

    • Revocarea Articolul 50 – probabilitatea .

Deși este un low posibilitatea, de asemenea, trebuie să ia în considerare că guvernul ar putea confrunta cu o scădere mai semnificativă a învinge mâine (peste 100). Piața impactul ar fi mult mai profunde, deoarece ar crește incertitudinea politică privind potențialul de noi alegeri generale. În acest caz, este mult mai probabil că GBP ar fi sfârșitul săptămânii mult mai mici.

indiferent ce se va întâmpla mâine, deja putem trage o lecție de Brexit: Orice țară care vrea să urmeze marea BRITANIE’s cale va găsi proces mult mai complicat și mai periculos decât se credea nimeni. Este probabil că Brexit-a inoculat alte țări ale UE împotriva chiar să urmeze acest drum complicat.

post Saxo G20 Risc Radar: Plan B pentru Brexit arată acordul va fi modificat prin parlament appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *