Saumsung lansează primul său 8K QLED ecran digital pentru afișare comerciale

DISTRIBUIE

Samsung a lansat, la ISE 2019, cea mai recentă generație de display digital, inclusiv primul său 8K QLED ecran. Samsung a făcut progrese semnificative în domeniul Inteligenței Artificiale (AI), care foloseste masina de învățare pentru a aduce calitate inferioară conținut la rezoluție 8K.

În plus față de faptul că, datorită inteligenței artificiale, conținutul poate fi afișat în 8K, conținutul de orice rezoluție – de la SD la 4K – poate fi convertită la o calitate cât mai aproape 8K. Pentru display-uri comerciale, acest lucru se traduce într-o mai mare precizie, un factor important în a atrage atenția potențialilor consumatori. Acest lucru înseamnă economii de costuri pentru proprietarii de magazine și agenții de publicitate, care poate produce conținutul la o rezoluție mai mică, prin urmare, mai ieftin, care va fi atunci afișat la 8K de calitate.

noul Samsung 8K QLED Semnalizare de 82 inch combină cea mai mare rezoluție de pe piață cu AI upscaling tehnologie – generarea de imagini realiste, care oferă utilizatorilor mai multe experiențe captivante. Sale un design subțire, cu o adâncime de mai puțin de 40 mm, oferă o instalare fără probleme prin adoptarea unui obiectiv cu unghi larg, care permite de afișare pentru a se potrivi în orice mediu și este compatibil atât în portret și modul peisaj. Cu o rezoluție de 7680 x 4320 pixeli, pixeli Persoanele care alcătuiesc o imagine devin imperceptibile pentru ochiul uman – chiar și atunci când sunt privite de aproape.

Similar cu 8K omologul său, QLED 8K oferă un plus de culoare neagră vedere de local dimming și cuantică a luminii de control. La QLED ecran 8K include, de asemenea, culoarea, volumul, oferind telespectatorilor miliarde de nuante de culoare si culoare de precizie, afisarea bogat și imagini precise.

În plus față de noul QLED 8K Semnalizare, participanții la ISE 2019 va avea șansa de a experimenta ceea ce va aduce viitorul în ecran, ca Samsung va afișa o varietate de ecrane proiectate pentru a ajuta companiile să oferi cel mai bun conținut pentru publicul lor.

8K Multi Cutie HDR: lumea’s primul HDK 8K pentru ecrane cu LED-uri

Samsung va introduce industria’s primul HDR 8K tehnologie pentru ecrane cu LED-uri. Acest lucru este posibil datorită Samsung Premium LED-uri S-Box, care suporta 4K LED, HDR. Prin combinarea a patru personalizate casete care se sincronizează perfect, utilizatorii pot avea 8K conținut cu o rată de reîmprospătare de 60Hz.

LED HDR este noua imagine standard de calitate pentru LED-ul de piață, furnizarea de neegalat de calitate a imaginii, de a face orice conținut de o calitate exceptionala. LED, HDR, de asemenea, caracteristici Invertit Cartografiere Ton (ITM) pentru neluminată imagini Dinamice, Ajungand pentru a maximiza luminozitatea ecranului și contrast prin dublarea vârf luminanță. Culoare cartografiere stabilește o gamă de culori care să se adapteze la Led-uri.

Multi Cutie HDR 8K poate oferi, de asemenea, conținut în direct, cu o latență mai mică, printr-o optimă modul live. În acest fel nu va fi o mulțime de cabluri sau alte 100 de metri HDBaseT (HDBT) cablu afișează. HDBT oferă standardul global pentru video de înaltă definiție și transmisie audio pe un singur cablu.

Cu Multi 8K Cadru caracteristica de Blocare a construit în 8K Led-uri, integratori nu mai este nevoie de un dispozitiv separat pentru a sincroniza conținutul afișat pe ecrane 8K. HDR CONDUS 8K suporta toate Samsung SMART LED produse de Signalistica si este deosebit de eficient pe FIJ și Peretele serie.

Perete 292 inch 8K: mai Mare decât oricând

Dacă o dimensiune de 219 “nu ar fi fost de ajuns, Samsung va lansa un 292 inch versiune a lor 8K ecran la nivel global în primul trimestru al acestui an. Peretele este o mare, configurabil si personalizabil modular de afișare la o gamă de dimensiuni de 73 cm la 292 inch și este ideal pentru afaceri de lux sau resedinte de lux. Samsung va expune la Perete la ISE, unde vizitatorii la stand va avea această experiență vizuală pe propria lor piele.

Peretele este subțire (29.9 mm) si pot fi usor integrat in orice design interior. Un alt Perete unic Modul caracteristică permite utilizatorului de a personaliza ecranul de prezentarea diferitelor tipuri de conținut, cum ar fi fotografii sau de artă, și dreptul de a alege fundal pentru a se potrivi jur de design, astfel încât ecranul nu mai este închis, în timp ce personalizabil decor face ecranul unul elegant si sofisticat din orice unghi, așa că se potrivește în orice spațiu.

Pentru a compliment imagini uimitoare din Perete, Samsung este de lucru cu partenerii din industrie pentru a oferi cea mai bună experiență de tehnologie, acum și în viitor. Harman JBL și Steinway Lyngdorf oferă o captivantă sonic soluție. Crestron, Savant și Control4 asigură integrarea completă de soluții de automatizare acasă, și Domotz, Ihiji și OrvC permite monitorizarea de la distanță capacităților pentru partenerii de canal.

OMN / OMN-D Seria: Semnalizare semi-outdoor

Samsung va lansa, de asemenea, OMN / OMN-D semi-serie în aer liber la nivel global în acest an. Conceput ca vitrine, OMN / OMN-D ecrane, ambele disponibile în ambele 46 și 55 inch dimensiuni, întreprinderile oferă un ecran interesant soluție, vibrant și conținut clar, și o vizibilitate excelentă, chiar și în lumina directă a soarelui, și un raport de contrast ridicat de 5000: 1, toate într-un design suplu și elegant. OMN-seria D este un ecran care permite afișarea în afara magazinului, la fel de mult ca interiorul, sporind, astfel, oportunități de vânzare, atât în magazin și în afara magazinului, în același timp.

Ambele afișează oferta IP5X protecție împotriva prafului și a trei-pas protecție la supraîncălzire pentru performanță durabilă împreună cu propria built-in soluție, MagicINFO S6, fabricate de Tizen 4.0, pentru management de conținut. Ecranele au, de asemenea, built-in Wi-Fi gratuit și sunt ușor de operat, cu un electric cablu de alimentare si un cablu LAN, reducând drastic dezordine și creșterea eficienței energetice. Ecranele sunt perfecte pentru o gamă largă de întreprinderi, de la restaurante la magazine și mult mai mult.

“Am folosit Samsung ecrane digitale în magazinele noastre și am observat o nevoie pentru o mai subtire si mai luminos ecran. Suntem recunoscători că Samsung a reușit pentru a satisface nevoile noastre de afaceri cu OMN 46 semi-ecran in aer liber. Noul ecran a fost integrat cu ușurință în magazinele noastre și ne-a permis să partajați cu ușurință mesajele de partenerii noștri,”, a declarat un Luxotica oficial, lider în sport și îmbrăcăminte de lux în Italia.

Luxottica va începe să utilizați OMN ecrane cu MagicINFO6 de la Samsung din magazinele sale din Europa, începând cu Italia și Franța.

În acest an’s-a ediție a ISE, Samsung va prezenta noul 4K B și QBR afișează. Ambele includ cinci modele variind în mărime de la 43 cm la 75 icnh, HDR + suport și inteligent upscaling, precum și IPX5 praf de verificare, built-in KNOX soluție de securitate și Wi-Fi gratuit. Noua serie are, de asemenea, îmbunătățiri semnificative în ultimii QBN și QMN ecrane, cu cadre mai mici și un design simetric.

RMC seria a fost creat pentru 500nit mall-uri, magazine și aeroporturi. La QBR Serie este perfect pentru mici magazine de vânzare cu amănuntul, transport și stații 350nit de iluminat. Ambele sunt echipate cu non-plictisitoare panouri.

post Saumsung lansează primul său 8K QLED ecran digital pentru afișare comerciale apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *