SAP România a ajuns la un total de 704 angajați în 2018, are încă 100 de locuri de muncă disponibile

DISTRIBUIE

În 2018, SAP România și-a extins portofoliul de clienți cu unele dintre cele mai mari companii active pe piața locală. În acest an, cele mai solicitate soluție SAP în România a fost SuccessFactors, software-ul care vă ajută organizațiile digitiza departamentul resurse umane. SAP România, de asemenea, echipa a crescut, la sfârșitul lunii septembrie 2018 – numărul total de angajați a fost 704, o creștere de 23% față de aceeași perioadă a anului trecut.

SAP Romania’s Știința de Date de Specialitate Divizia a continuat să livreze numeroase Masina de Învățare și Inteligență Artificială proiecte pentru clienții din întreaga lume.

În 2018, compania’s Commerce Cloud a fost implementat cu succes în marile companii digitale (în Germania, marea BRITANIE, Olanda, Israel, etc.) din diverse industrii (auto, chimică, retail, industria de petrol), ajutându-le digitalizeze prezența lor on-line (B2B și B2C).

SAP’s soluții sunt folosite de mai mult de 413,000 clienții din 180 de țări la nivel global; în România, numărul de organizații care au digitizat procesele lor de afaceri a depășit 600. În 2018, local, portofoliul de clienți a fost completat de:

  • Rompetrol – soluție: SAP SuccessFactors
  • Groupama – soluție: SAP SuccessFactors
  • Tarom – soluție: SAP S/4HANA

Mai mulți angajați

SAP România a crescut numărul de angajați în 2018, ajungând la 704 specialiști. Dintre acestea, 466 au fost în București, 122 în Timișoara și 116 din Cluj-Napoca. Pentru 2019, compania a deschis un alt 100 tehnice și non-tehnice poziții.

Datele echipa de Stiinta din Bucuresti, una dintre cele trei SAP divizii la nivel global, este în plină recrutare și are 10 posturi disponibile pentru perioada următoare. Prima specialiști se va alătura echipei în decembrie 2018, și procesul va continua și în 2019. Aceste poziții includ tinerii cu rezultate excepționale, absolvenți de tehnică, matematică sau informatică universități atât din țară cât și din străinătate.

La sfârșitul lunii octombrie 2018, SAP România a organizat prima ediție a Rula cele mai BUNE SAP Hackathon, în colaborare cu Universitatea Politehnică din București și cel MAI bun – Board of European students în Tehnologie. La eveniment au participat 36 de sus studenți de la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Echipele câștigătoare au fost premiate cu sesiuni de formare de până la șase luni, în patru departamente de la SAP Romania, cu posibilitatea de a fi angajat pe termen nelimitat. Echipa de pe primul loc a fost acordat, de asemenea, o vizită la SAP Centru de Inovare în Potsdam, Germania, o vizită care a avut loc la începutul lunii noiembrie.

Parte din inițiativa globală *Intelligent Enterprise*, Datele de Știință specialiști în România va contribui la dezvoltarea de software și punerea în aplicare de Masina de Învățare și Inteligență Artificială funcționalitate în SAP soluții standard.

Proiecte de Viitor

română Știință de Date, experții sunt de lucru pe un proiect multianual cu o Asiei Centrale companiei naționale de căi ferate care vizează estimarea cantităților de bunuri pentru a fi expediate în anul următor și optimizarea trenurile de marfă, în scopul de a face utilizarea eficientă a capacității de transport a rețelei feroviare. Alte obiective ale proiectului sunt de a optimiza numărul de vagoane pentru fiecare categorie de bunuri și numărul de locomotive, împreună cu repartizarea judicioasă în principalele noduri feroviare.

un Alt proiect de succes în acest an a fost pentru NOI de extracție a petrolului companiei. Obiectivul proiectului a fost de a prezice întreruperi în exploatare sonde de petrol cauzate de cauze naturale, cum ar fi parafina sau acumulările de apă.

Ca urmare a proiectului’s, de succes, clientul a semnat cu SAP un al doilea, multi ani, multi-anuale contract să pună în aplicare un multi-anual de inovație, un program compus din peste 10 proiecte inteligenta artificiala. Aceste proiecte vor fi, de asemenea, dezvoltate și livrate de către echipa Știință de Date din București.

d-shop sau “Developer’s Atelier” este un program implementat de SAP la nivel global și a început de SAP România în 2018. d-shop este un laborator pentru testarea potențialului de Internet of things (IoT), Masina de Învățare și Blockchain. SAP specialiștii pot explora noile tendințe și prototipuri de Mult într-un mod distractiv și de a genera noi afaceri-friendly idei, folosind echipamente (senzori, Raspberry PI kituri, imprimante 3D) și de stat-of-the-art software-ul.

d-magazin este, de asemenea, o comunitate de SAP specialiștii care folosesc resursele de program pentru a aduna și de a împărtăși cunoștințe. Printre prototipurile dezvoltate de inginerii români sunt: Asistent resurse umane – un asistent virtual (chatbot) care preia sarcinile operaționale de angajați SAP. Ea se bazează pe SAP Conversational AI Limbajului Natural capacitate de Procesare, care, integrate cu Alexa, Amazon-sistem dezvoltat, oferă SAP specialiști cu suport pentru activități cum ar fi de cheltuieli, cererile de călătorie, rezervări de bilete de avion, și așa mai departe Inteligente de Monitorizare a Traficului și Sistemul de Management – SAP România specialiști testa cât de Masina de Învățare tehnologie poate ajuta la îmbunătățirea traficului din București de inteligent și evoluție sincronizare a semaforului la o intersecție importantă de capital (Charles de Gaulle).

post SAP România a ajuns la un total de 704 angajați în 2018, are încă 100 de locuri de muncă disponibile apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *