SAP si Google lansa Economia Circulară în 2030, o competiție globală pentru antreprenori sociali

DISTRIBUIE

SAP si Google Cloud lansează Economie Circulară în 2030, un concurs dedicat antreprenorilor sociali care sunt invitați să-și prezinte ideile pentru masina de învățare și software de analiză a soluțiilor de 17 Martie 2019. Proiectele ar trebui să includă propuneri pentru a crea o economie circulară, în care consumul și poluarea sunt minimizate prin reciclare, reutilizare, renovare și reparații.

concursul a fost anunțat la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 17 Martie, și cei cinci finaliști vor fi anunțați la Google Cloud Următorul eveniment Conferință de 9 aprilie. Ei vor fi invitați să participe la un pe site-ul hackathon pe 12 aprilie, în San Francisco, a câștigat un cec de 100.000 de DOLARI și beneficii, cum ar fi participarea la Google Cloud Startup’ Boot Camp și un program de mentorat unu-la-unu. Celelalte patru vor primi de 25.000 de DOLARI. Câștigătorii vor fi anunțați pe 7 Mai la SAPPHIRE ACUM.

criterii de referință pentru a propus modele de afaceri sunt originalitatea, viabilitate, potențial de impact și inovare tehnologică. Fiecare propunere trebuie să includă un model de afaceri viabil, care promovează Națiunilor Unite SDG 12 ordinea de zi și un plan pentru a utiliza SAP si Google Cloud soluții pentru a obține un scalabile idee originală.

economie Circulară este un model de producție și consum care implică schimbul, reutilizarea, repararea, renovarea și reciclarea materialelor existente și produse cât mai mult posibil. În acest fel, ciclul de viață al produselor este extins, iar poluarea și deșeurile sunt reduse la minimum. Astfel un model economic poate genera 4,5 trilioane de DOLARI până în 2030.

anul Trecut, cererea globală pentru resurse a fost de 1,7 ori mai mare decât Pământul poate susține într-un an. Potrivit Global Footprint Network, până în 2030, Pământul’s populației va avea nevoie de 2 planete pentru a face față cu consumul de resurse.

Ca parte a Economiei Circulare Inițiativă în 2030, SAP si Google Cloud colaboreze cu ONU pentru Mediu Circulare și Dezvoltarea Durabilă Experți, Ellen MacArthur Foundation, WWF World Wide fund, și Parteneriatul Global pentru Dezvoltare Durabilă de Rețea de Date.

post SAP si Google lansa Economia Circulară în 2030, o competiție globală pentru antreprenori sociali apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *