Samsung flexibil ecran planurile furate și vândute la o companie Chineză

DISTRIBUIE

războiul în industria smartphone-urilor nu este doar bazat pe prețuri scăzute, dar, de asemenea, pe spioni, care pot fura de inovații. Samsung tehnologie care permite ecrane să se aplece fost furate și vândute la două companii Chineze, potrivit procurorilor, în Coreea de Sud, citată de CNN.

District procuraturii din Suwon, Coreea de Sud, a acuzat 11 persoane cu furtul de tehnologie secretele de la Samsung. Procurorii au spus că Un Samsung furnizor a dezvăluit planurile de Samsung flexibil OLED marginea panoului de laminare pentru o companie care a înființat, pe care ulterior a vândut-o la o firmă Chineză pentru 14 milioane de DOLARI. Companiile implicate nu au fost numite.

Samsung a investit 130 de milioane de DOLARI și șase de ani în tehnologia de ecran flexibil, deoarece căutările pentru următorul „mare lucru” în piață, care va ține de vânzări și cota de piață mare. Samsung este cel mai mare producător de smartphone cu o cotă de piață de 20% în ultimul trimestru, potrivit Canalyst de date.

Samsung Display, o filială a companiei coreene, a declarat într-o declarație că procurorul concluziile au fost surprinzătoare și îngrozitoare.

până acum, anchetatorii nu au fost capabili de a urmări și de întrebare Chinez persoane considerate a fi implicate în acest caz și a cerut Interpol ajuta în această privință. Din 11 persoane inculpate, trei au fost reținuți.

The post Samsung’s flexibil ecran planurile furate și vândute la o companie Chineză a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *