Samsung de a investi USD 22 de miliarde eur în 5G și AI

DISTRIBUIE

Samsung Electronics intenționează să investească 22 de miliarde USD în rețelele 5G și AI și asigura un minim de 20 la sută cotă de piață în echipamente de rețea, până în 2020, rapoarte ZDNet.

compania de afaceri de rețea cap, Youngky Kim, a declarat la o conferință în California, care a rețelei de generație următoare va debloca potențialul de AI și că 5G poate fi văzută ca „oxigen” pentru AI.

“AI nevoie de o mulțime de date pentru a răspunde la tine,” a spus Kim. “Această cantitate de date pot fi furnizate de 5G, nu 4G.”

Samsung este cel mai mare din lume de electronice filtru de venituri, și, de asemenea, a devenit cel mai mare semiconductoare filtru de anul trecut, depășind Intel.

în Prezent, Samsung este pe locul al cincilea pentru echipamente de rețea, în spatele Huawei, ZTE, Ericsson și Nokia. Dar interdicțiile pe echipamente Huawei în SUA și Australia oferi o oportunitate de a extinde în aceste piețe.

5G va fi cel mai probabil lansat pentru consumatorii de anul viitor, dar clientii enterprise implementeaza tehnologie mai devreme.

Samsung este, de asemenea, angajându-se să AI, ca s-a deschis cel de-al șaptelea centru de cercetare în Montreal în octombrie.

 

The post Samsung de a investi USD 22 de miliarde eur în 5G și AI apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *