Samsung Galaxy A8s ar putea fi primul telefon cu o Infinitate-O gaura de afișare

DISTRIBUIE

Samsung a fost recent luând abordare interesantă de testarea lor cele mai multe caracteristici speciale pe medii de dispozitive. În acest an Samsung Developer Conference, trebuie să-și cunoască noile tehnologii de afișare ca Infinity-O afișa, de pe viitorul Samsung Galaxy A8s.

Samsung a introdus patru noi tehnologii de afișare pe scenă, inclusiv Infinity-U de afișare (cu o lacrimă notch), Infinity-V de afișare (cu o crestătură în formă de V), Infinity-O afișare (cu o încolțit de afișare gaură) și Noul Infinity display (cu sub-ecran senzori).

Dacă zvonurile sunt adevărate, atunci viitorul Samsung Galaxy A8s va fi primul dispozitiv Samsung oferă Infinity-O configurație cu un display gaura pentru camera frontală. Display gaura ar permite Samsung să scoateți partea de sus bezel în întregime și de a face loc pentru un 6.39-19.5 inch:9 FHD+ display fabricat de BOE.

în ceea ce pentru restul de caietul de sarcini, avem un Qualcomm Snapdragon 710 procesor sub capota, împreună cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Se păstrează o camera similara de configurare pentru Galaxy A7, și front-cu care se confruntă camera din interiorul display-gaura este de 24MP, cu o grosime de numai 6,4 mm diametru. Din păcate, nu am văzut nici un oficial face scurgere, și ceea ce vedem plutind pe internet sunt simple concepte.

aparatul este de așteptat să fie anunțat în ianuarie 2019, și având în vedere că Galaxy S10 linie de smartphone-uri este de așteptat să aibă Infinity-O afișează, e foarte posibil să ne fi văzut-o pentru prima dată pe un dispozitiv mid-range.

The post Samsung Galaxy A8s ar putea fi primul telefon cu o Infinitate-O afișare gaura apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *