Samsung a anunțat un nou SSD, 860 qvo îl, cu o capacitate de stocare de 4TB

DISTRIBUIE

Samsung Electronics au prezentat noul SSD – Samsung 860 qvo îl – care vine cu până la 4TB de capacitate de stocare cu o viteza exceptionala si fiabilitate. Construit pe NAND, de Înaltă Densitate și mai Multe Niveluri (MLC), noul 860 qvo îl SSD face terabyte capacități de stocare mai accesibile pentru un număr mai mare de utilizatori.

“Azi’s utilizatorii consuma, de a produce și stoca mai multe fișiere de înaltă rezoluție, decât oricând înainte, inclusiv 4K video și grafice complexe, așa că’e firesc să vorbim despre creșterea cererii mai mari, mai puternice dispozitive de stocare. Odată cu lansarea 860 qvo îl, Samsung continuă să fie lider în Ssd-uri furnizarea de performanță, fiabilitate și valoare pentru mulți utilizatori din întreaga lume,”, a declarat Dr. Mike Mang, vicepreședinte al Brand Produs de Marketing, de Afaceri de Memorie de la Samsung Electronics.

utilizatorii de PC-uri care se ocupă cu multi-media de conținut sunt adesea necesare pentru a face upgrade de spațiu de stocare disponibil pentru a îmbunătăți experiența pe care o au cu calculatoarele lor. Bazat pe interfata SATA frecvent utilizate pe 2.5-inch format, noul 860 qvo îl potrivește perfect în cele mai multe laptop-uri și desktop-uri. De asemenea, datorită faptului că oferă capacitate mare și de înaltă performanță într-un singur dispozitiv accesibil, 860 qvo îl elimină necesitatea de a combina un ssd și un HDD bootabil pentru stocare și depozitare.

Cu secvențiale citi și scrie viteze de pana la 550 mb pe secundă (MB/s) și 520 MB/s, respectiv, noul 860 qvo îl atinge același nivel de performanță ca actualul SSD MLC, datorită cele mai recente Samsung V-NAND tehnologia 4-bit și MJX controller. Unitatea are integrată tehnologia TurboWrite, care ajută la accelerarea viteze menținând în același timp de înaltă performanță pentru perioade lungi de timp.

Pentru fiabilitate optimă, Samsung oferă un scris octet bazează pe o analiză în profunzime a SSD comportamentul utilizatorului: o garanție limitată de 3 ani sau de până la 1440 terabytes (TBW) pentru 4TB sau 720TBW și 360TBW pentru 2TB versiune, respectiv 1TB.

noua 860 qvo îl va fi disponibil în România începând cu luna ianuarie 2019.

The post Samsung a anunțat un nou SSD, 860 qvo îl, cu capacitate de stocare de 4TB apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *