România e RON hit-uri proaspete all-time low vs EUR

DISTRIBUIE

România e RON hit-uri proaspete all-time low vs EUR

moneda națională a României, în LEI, a atins joi un nou all-time scăzut în raport cu moneda unică Europeană, cursul de schimb ridicându-se la 4.6764/EURO, Banca Națională a României (BNR) date arată.

miercuri, la cursul de schimb de referință a fost de RON 4.6722/EUR, de asemenea, un tot-timp redus. Anterior all-time scăzut în raport cu moneda unic a European a s-a ajuns la 21 iunie 2018, a 4.6695/EURO.

Experții avertizează că RON amortizarea este normal, din cauza mare de cont curent și a deficitului bugetar, dar se așteaptă ca banca centrală să intervină.

„moneda pereche consolidate de mai sus 4.6700 pe mai sus-cifra de afaceri medie. Pentru că acest lucru este în mare parte un teritoriu necunoscut, ne așteptăm ca banca centrală să netede volatilitatea și poate pas la un moment dat pentru a sugera limitele de toleranță sale,” analiștii ING Bank, a declarat într-o notă de cercetare.

dolarul american a pierdut 0,6 la sută la 4.0573 RON.

România este de trei luni de pe piața monetară rata (ROBOR), principalul indicator care stabilește ratele dobânzilor pentru RON debitori în valută, a refuzat joi să 2,88 la sută, la 7 luni a scăzut.

post României RON hit-uri proaspete all-time scăzut față de EURO appeared first on Business Review.

România e RON hit-uri proaspete all-time low vs EUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *