România e RON hit-uri proaspete all-time low vs EUR

DISTRIBUIE

România e RON hit-uri proaspete all-time low vs EUR

moneda națională a României, în LEI, a ajuns, miercuri, un nou all-time scăzut față de moneda unică Europeană, pentru a doua zi consecutiv, cursul de schimb ridicându-se la 4.6830/EURO, Banca Națională a României (BNR) date arată.

marti, la cursul de schimb de referință a fost de RON 4.6822/EUR, de asemenea, un tot-timp redus.

Experții avertizează că RON amortizarea este normal din cauza mare de cont curent și a deficitului bugetar, dar se așteaptă ca banca centrală să intervină.

luni, banca centrală a diminuat presiunea pe RON printr-o neașteptată depozit licitație de 12,9 miliarde LEI, reducerea excesului de lichiditate din piață.

„EUR/RON a testat 4.69 nivelul de ieri, dar probabil a fugit într oficial oferă cum a sugerat de către cluster de tranzacționare și o creștere a cifrei de afaceri în jurul valorii de fixare în timp. Cu toate acestea, oficialul fixarea din nou a marcat un maxim istoric, care ar putea sugera că banca centrală este cu scopul de a netezi viteza de leul românesc a’s slăbire, mai degrabă decât de oprire/de marșarier,” analiștii ING Bank, a declarat, miercuri.

„în Afară de înaltă FX pass-through, Banca Națională a României este probabil chinuit de amintirile din trecut, atunci când economiile naționale au fost extrem de euroized”, au adăugat ei.

dolarul american a câștigat cu 0,2 la sută la 4.1063 RON.

România este de trei luni de pe piața monetară rata (ROBOR), principalul indicator care stabilește ratele dobânzilor pentru RON debitori în valută, a refuzat, miercuri, la 2,87%, la 7 luni a scăzut.

post României RON hit-uri proaspete all-time scăzut față de EURO appeared first on Business Review.

România e RON hit-uri proaspete all-time low vs EUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *