Lider în românia politicienii salariale majore impuls la începutul noului an

DISTRIBUIE

Lider în românia politicienii salariale majore impuls la începutul noului an

Cea mai nouă creștere a salariului minim pe economie în România înseamnă, de asemenea, mai mare salariu lunar pentru mai importanți politicieni ai țării, care va câștiga 10 la sută mai mult, în medie, potrivit ProTV.

șefii camerelor parlamentare, premier și președinte va castiga acum mai mult de 5.000 de EURO pe lună, în timp ce Parlamentarii sunt câștigând aproximativ trei ori mai mult decât o făceau în urmă cu doi ani.

Funcționarilor salariile sunt calculate pe baza unui coeficient în legea salariilor salariul minim pe economie, care a crescut de la 2.080 de LEI brut de la 1 ianuarie.

În iunie 2017, înainte de un legislativ favorabil schimbării, un MP cu nr taxelor suplimentare ar face aproximativ 7.000 de LEI brut/lună. Astăzi, același DEPUTAT este de a lua acasă aproape 19,000 RON pe lună.

mai importante figuri ca Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, PM Viorica Dancila precum și Patriarhul Daniel va face aproximativ 24.000 LEI pe lună.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea salariul va ajunge la 22.000 LEI pe lună, similar cu un ministru salariale – o valoare de aproape 2.000 LEI mai mare decât în decembrie.

președintele României continuă să fie cel mai bine plătit funcționar de stat. Salariul său în ianuarie va fi de aproape 25.000 de LEI, în creștere de la 22.800 de LEI în decembrie.

în Timp ce bonusuri și beneficii pentru sistemul public de muncitori au fost înghețate în acest an în 2017 niveluri, oficialii bonusuri nu au. De exemplu, Parlamentarilor pensii speciale va crește împreună cu salariile – cei care servesc un mandat în Parlament vor colecta aproximativ 5.000 LEI, după pensionarea lor.

 

The post România’s politicieni de frunte obține salariale majore boost la începerea noului an appeared first on Business Review.

Lider în românia politicienii salariale majore impuls la începutul noului an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *