Guvernul româniei a lansa Start-Up Nation înregistrare app pe 27 decembrie

DISTRIBUIE

Guvernul româniei a lansa Start-Up Nation înregistrare app pe 27 decembrie

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, va lansa electronice de înregistrare app de 2 miliarde de LEI-Start-Up Nation 2018 program pe 27 decembrie.

aplicația va rămâne deschisă timp de 30 de zile, începând cu 27 decembrie, 11: 00.

În octombrie, guvernul a schimbat Start-Up Nation 2018 program detalii la două săptămâni după ce proiectul a fost lansat. Noua formă a programului favorizează creative firme de servicii, care va primi cel mai mare număr de puncte.

anul Acesta Start-Up Nation programul are un buget de 2 miliarde de LEI (aproximativ 430 de milioane EUR), suficient pentru a finanța 10.000 de proiecte.

guvernul va plăti 30% din sumele acordate societăților în avans, în scopul de a accelera investițiile și crearea de locuri de muncă.

„în „Start-up Nation – România”, un Program, un avans de până la 30 la sută din suma totală aprobată în condițiile prevăzute în schema de ajutor de minimis pot fi acordate la cererea beneficiarului,” proiectul spune.

Start-up-uri interesate să aplice pentru banii guvernului sunt selectate printr-o serie de criterii, inclusiv puncte pentru sectorul economic.

În prima formă a proiectului, lansat în urmă cu două săptămâni, 30 de puncte au fost acordate pentru industrie și servicii, exclusiv, 20 de puncte pentru industriile creative și 10 puncte pentru întreprinderile comerciale.

Sub noua formă, programul vă oferă 30 de puncte pentru companiile care operează în industria prelucrătoare și „servicii, inclusiv servicii de creatie”.

programul oferă, de asemenea, puncte pentru numărul de locuri de muncă create (10 puncte pentru fiecare loc de muncă suplimentar), pentru locație (20 de puncte pentru societățile situate în România cele mai sărace județe) și pentru istoria de afaceri de proprietari (25 de puncte pentru proprietarii care nu sunt implicați anterior în companii insolvabile).

Prin Start-Up Nation, lansat în 2017, o companie nou înființată primește finanțare de până la 200.000 LEI, care poate acoperi până la 100% din valoarea totală a proiectului. În 2017 sesiune de aproximativ 8.600 de planuri de afaceri a câștigat finanțare.

The post guvernul României pentru lansarea Start-Up Nation înregistrare app pe 27 decembrie appeared first on Business Review.

Guvernul româniei a lansa Start-Up Nation înregistrare app pe 27 decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *