Moneda româniei scade cu 0,4 pct vs EUR, se apropie din nou all-time nivel scăzut

DISTRIBUIE

Moneda româniei scade cu 0,4 pct vs EUR, se apropie din nou all-time nivel scăzut

moneda românească a reintrat, vineri, în depreciere cale împotriva monedei unice Europene și pare a fi intr-o noua zona de confort.

cursul De schimb a crescut vineri cu 0,4 la sută la 4.7517/EURO, după patru zile de declin, Banca Națională a României (BNR) date arată.

EUR/RON perechea se apropie din nou de tot-timp redus de 4.7648/EUR înregistrată la 25 ianuarie.

Analiștii spun că RON pare a fi intr-o noua zona de confort.

„în cele din Urmă, piața pare să fi găsit un nivel de suport pentru EUR/RON, după ce a constatat un puternic nivel de rezistenta săptămâna trecută de 4.7700. Perechea testat 4.7200 nivel ieri pe foarte mare, probabil corporative, cifra de afaceri, dar nu a reușit să rupă jos și s-a întors spre 4.7400,” analiștii ING Bank, a declarat, vineri.

„ar putea fi prea devreme să sun pentru o nouă EUR/RON gama, dar cum se prezinta lucrurile acum, se pare că 4.7200-4.7700 ar putea fi o nouă zonă de confort pentru o pereche de ceva timp”, au adăugat ei.

dolarul american a câștigat 0,4 la sută la LEI 4.1433.

România este de trei luni de pe piața monetară rata (ROBOR), principalul indicator care stabilește ratele dobânzilor pentru RON debitori în valută, se afla, vineri, la 3,06 la sută.

The post România moneda cade 0.4 pct vs EUR, se apropie din nou all-time nivel scăzut apărut pentru prima dată pe Business Review.

Moneda româniei scade cu 0,4 pct vs EUR, se apropie din nou all-time nivel scăzut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *