Românii se situează pe ultimul loc în UE pe smart TV utilizare

DISTRIBUIE

România înregistrează cele mai mici utilizarea de Televizoare inteligente printre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene pentru vizionarea internet transmise de TELEVIZIUNE sau alte tipuri de conținut video, datele Eurostat arată.

În 2016, doar 3 la sută dintre Români transmise de TELEVIZIUNE sau alte tipuri de conținut video de pe un smart TV. Alte națiuni care înregistrează un grad redus de utilizare a smart Tv sunt Grecia (3%), Polonia, Italia și Bulgaria (toate 4 la sută).

„Streaming TV sau vizionarea de alte tipuri de conținut video (la cerere sau din servicii de partajare) pe un smart TV a fost deosebit de populare în rândul profesioniștilor în domeniul TIC (23%)”, arată Eurostat.

În 2016, 11 la sută dintre Europeni privit internet transmise de TELEVIZIUNE sau alte tipuri de conținut video de pe un smart TV, 4% de persoane care au utilizat un smart TV pentru a naviga pe internet printr-o aplicație browser-ul, și 3 la sută folosit pentru alte aplicații, cum ar fi jocuri sau cumpărături on-line.

Printre statele membre ale UE, utilizarea de Televizoare inteligente pentru internet transmise de TELEVIZIUNE sau alte tipuri de conținut video a fost cel mai popular în țările de Jos și Regatul Unit (ambele cu 22 la sută de persoane), urmată de cele trei țări Nordice – Suedia (21%), Danemarca (20%) și Finlanda (17%).

The post Românii se situează pe ultimul loc în UE pe smart TV folosi apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *