Turiștilor români orașele preferate în 2018

DISTRIBUIE

Turiștilor români orașele preferate în 2018

Cu mai puțin de o lună rămasă până la sfârșitul anului 2018, momondo.ro uitat la un an de călătorie hartă pentru a vedea unde Românii au fost de zbor. Căutare dezvăluit cele mai populare destinații, împreună cu trend țări.

Cu o medie de preț bilet în valoare de 72 de ani, Roma a fost cel mai dorit destinație, urmată de Londra și Barcelona. În ciuda interesului evident în limbă latină culturi (Milano, Paris, Lisabona), Românii au fost, de asemenea, atras de orașe precum Istanbul și La Valetta.

fără Îndoială, români turiști’ deschidere către diverse persoane și culturi este, de asemenea, un rezultat al trendy destinatii răspândit pe tot globul.

Potrivit momondo.ro’s analiza, deși căutări de zbor au crescut pentru destinații exotice, cum ar fi Panama (116%) și Insula Mauritius (87%), una dintre cele mai interesante tendințe în rândul călătorilor români în 2018 este reorientarea spre orașele din Turcia (84 la sută).

de Asemenea, cu ridicarea vizelor și introducerea de rute directe la Montreal și Toronto, Românii au căutat 76 la sută mai multe zboruri spre Canada în acest an, clasamentul a cincea printre destinațiile de top, după Cipru.

Milano, Berlin și Budapesta au fost cele mai ieftine destinații în 2018

2018 a fost un ideal de an pentru turiștii care au vrut să viziteze cele mai populare capitale Europene, având în vedere că zborul de retur costa mai puțin de 73 EUR pentru cinci dintre aceste destinații. Cu o medie de preț bilet în valoare de 53 de ani, Milan a fost cea mai ieftină destinație de Români au călătorit în 2018, urmate de Berlin, cu o diferența de cost de 8 EUR. Cel mai popular oras de an, la Roma, intră în top 5 cele mai ieftine destinatii de pe costa de zbor, în medie, de 72 EUR/bilet.

dincolo de frontierele Europene, Tel Aviv a fost cea mai accesibilă destinație pentru Români, cu o medie de preț bilet în valoare de 127 în 2018. Orientul Mijlociu își consolidează poziția în acest clasament cu Marrakech și Dubai, cu o medie de zboruri de la 149 EUR EUR 228 acest an.

New York și provincia Krabi Thai, de asemenea, a făcut topul celor mai ieftine destinații din afara Europei, cu prețuri medii de mai puțin de 550 EURO pentru tur-retur zboruri ieftine din Romania.

„Înainte de a intra în 2019, este util să aruncăm o privire la destinațiile pentru care Românii au călătorit în acest an, și să tragă unele concluzii. Suntem mai puțin surprins să văd că Italia sau Peninsula Iberică țări să rămână în topuri. Cu toate acestea, atunci când ne uităm la creșterea destinații, atragem atenția asupra faptului că tot mai mulți Români și-au recăpătat încrederea de a vizita destinații din Turcia și accesa, de asemenea, posibilitatea de a călători dincolo de continent, în Canada. Există, de asemenea, turiștii români care, în 2018, a devenit interesat în a descoperi locații exotice, cum ar fi Panama, Mauritius sau Singapore”, spune Mircea Giurca, momondo reprezentant în România.

post turiști români’ orașele preferate în 2018 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Turiștilor români orașele preferate în 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *