Statul român să se împrumute de la populație, printr-o nouă Aniversar emiterea de obligațiuni de stat

DISTRIBUIE

Statul român să se împrumute de la populație, printr-o nouă Aniversar emiterea de obligațiuni de stat

statul român va începe încercarea de a atrage mai multe resurse de la populație începând de luni, prin intermediul a trei emisiuni de „capital tour” – obligațiuni de stat cu 2, 3 și 5 ani, scadența și dobânda anuală de 4, 4.5 și 5 la sută, respectiv.

anul Trecut, statul urmărește să împrumute RON 4 miliarde de euro de la populație, din care a reușit să atragă doar pe jumătate. În acest an, cu toate acestea, o țintă nu a fost făcut public, dar având în vedere faptul că nici un stat obligațiuni au fost emise pentru bănci, este clar că autoritățile sunt în speranța pentru cât mai multe Aniversar obligațiuni să fie achiziționate posibil.

Potrivit Hotnews, investitorii individuali au spus că ei au fost de așteptare pentru o mai bună emisiuni și că ratele dobânzii sunt prea mici, astfel încât acestea ar putea lua în considerare în așteptare pentru viitoarele emisiuni, mai ales că nu am văzut încă pe deplin efectele OUG 114 și „lăcomia fiscale”.

obligațiunile de Stat pot fi achiziționate după cum urmează:

  • Între 4 februarie și 22 la unitatile Trezoreriei Statului
  • Între 4 februarie și 21 la români Oficiile Poștale din mediul urban și până la 20 februarie, la cei din mediul rural

Veniturile de la aceste obligațiuni nu vor fi impozitate.

Potrivit Ministerului Finanțelor, persoanele care au cel puțin 18 ani sunt eligibile pentru a vă abona, cu nici o limită la suma de investiții.

Investitorii pot, de asemenea, anula abonamentul lor până la sfârșitul perioadei de subscriere, după care investiția este irevocabilă.

obligațiuni de Stat vor fi emise într-o formă de non-materiale și au o valoare nominală de 1 RON. Rata dobânzii este anuală, se plătește la datele menționat în cadrul emisiunii perspectiva.

statul va continua să emită obligațiuni pentru populație, de-a lungul 2019, cu trei săptămâni a perioadei de subscriere în fiecare lună, în timp ce scadențe vor fi stabilite în funcție de interesul manifestat de investitori.

The post statul român să se împrumute de la populație, printr-o nouă Aniversar de stat, emiterea de obligațiuni apărut pentru prima dată pe Business Review.

Statul român să se împrumute de la populație, printr-o nouă Aniversar emiterea de obligațiuni de stat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *