Companie romaneasca Cyber Smart Defense deschide birouri în Dubai și Maryland, statele UNITE ale americii

DISTRIBUIE

Cyber Smart Defense (CSD), o companie de securitate cibernetică a fondat și condus de antreprenori români, este în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. Grupul de companii, înființat și condus de Madalin Dumitru, a incheiat anul trecut cu 2,3 milioane de EURO din cifra de afaceri și-a deschis recent un birou în Dubai și una în Maryland, statele UNITE ale americii.

CSD (Smart Apărare Cibernetică) gestionează problemele legate de securitatea informatică pentru companii locale si multinationale, cum ar fi Orange, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Grup, ProTV, GOTHAER ASIGURĂRI, Libra Internet Bank, Emirates Airlines, Al Habtoor GROUP, etc.

“securitatea Cibernetică este un domeniu extrem de sensibil pentru companii, cine este vizat de un atac cibernetic cu efecte devastatoare. Nu am întâlnit încă nici un client pentru care nu putem găsi cel puțin o problemă de securitate. Mai manageri să înțeleagă această realitate, mai sigure lor companii și clienți. Am venit să-ți spun cei însărcinați cu securitatea cibernetică: << mai Bine în Siguranță Decât îmi pare Rău >>. Deci, sloganul nostru este în întregime inspirat de realitate,”, a spus Madalin Dumitru, Cyber Smart Defense CEO.

Mai mult de 17 specialiști și securitatea cibernetică stele

Cyber Smart Defense acoperă piața globală pentru securitate cibernetică, cu birouri în București în Dubai (emiratele arabe unite), unde au creat un joint-venture cu un grup mare de companii – Al Habtoor ENTERPRISE – și Maryland (SUA), cu un total de 17 specialiști, cunoscut sub numele de “lume” în domeniul securității cibernetice.

“Noi avem unele dintre cele mai bune “hacker etic” în lume, în societate, cu nume recunoscut la nivel mondial în domeniul securității cibernetice ca TinKode (Razvan Cernaianu), CTO la Cyber Smart Defense”, spune Dumitru.

de Asemenea, în CSD echipa sunt doi foști soldați americani, care au fost active în Cibernetice Contra Terorismului & Cyber Itelligence (SIGINT) zona pentru mai mult de 20 de ani.

Statisticile arată că în 2018 un an, atunci când atacurile cibernetice intensificat în întreaga lume.

“Să cred că nu poate face față cu o astfel de problemă este la fel de rău ca atunci când crezi că sunt bine protejate. Dacă ar fi să dau sfaturi, în calitate de clienți în România, Statele Unite ale americii, sau țările Arabe mă întreabă frecvent, este vital pentru orice companie pentru a verifica securitatea cibernetică, cel puțin o dată; este la fel ca având un control medical cel puțin o dată pe an,”, spune Dumitru.

Companii mari și mici au avut probleme în 2018, cele mai răsunătoare cazuri fiind LEONI sau Dacia pe plan intern, la nivel mondial, ȚINTĂ MARRIOTT sau ASHLEY MADISON a avut probleme majore, dar ele sunt o picătură în ocean. În 2018 au fost sute de mii de astfel de incidente.

Securitate Cibernetică piața este foarte volatilă, și marile corporații sunt în căutarea la achiziții în momentul de față. În România există unele companii interesante, iar unele dintre ele au reușit să treacă granița cu proiecte semnificative.

“Suntem deja curtat de marile companii și corporații din străinătate, dar în acest moment nu suntem interesați în vânzare pentru că avem planuri mari în anii următori,”, spune Dumitru.

posta romana compania Cyber Smart Defense deschide birouri în Dubai și Maryland, statele UNITE ale americii a apărut mai întâi pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *