Mediul de afaceri din romania reactioneaza la Liviu Dragnea este noul plan de implementare corporate impozitul pe cifra de afaceri: „Sincer întreprinderi va fi pedepsit pe nedrept”

DISTRIBUIE

Mediul de afaceri din romania reactioneaza la Liviu Dragnea este noul plan de implementare corporate impozitul pe cifra de afaceri: „Sincer întreprinderi va fi pedepsit pe nedrept”

în Timpul discursului său de la Partidul Social Democrat Consiliului Național privind duminică, liderul partidului, Liviu Dragnea, a lansat o serie de atacuri împotriva unor companii multinaționale, în special cele din energie și telecomunicații, precum și băncile, și a vorbit din nou despre ideea introducerii unui impozit pe cifra lor de afaceri. Business Review a vorbit cu câțiva dintre cei mai importanți oameni de afaceri din românia cu privire la consecințele companii s-ar confrunta în cazul acestei taxe au fost introduse.

Dragos Anastasiu, președintele Eurolines, cea mai mare retea de agentii de turism din Romania, a declarat pentru Business Review, care este vital pentru o astfel de măsură a discutat cu liderii de afaceri înainte de a fi aprobate.

„Dacă economia românească nu’t de lucru la cel mai înalt potențial în următorii ani, toate măsurile sociale care au fost luate de guvern nu va fi susținut financiar prin intermediul bugetului. Este esențial ca guvernul să permită companiilor să ajungă la potențialul lor. Este, de asemenea, obligatorii pentru orice viitor măsură fiscală să fie analizat împreună cu reprezentanții mediului de afaceri și, de asemenea, să se bazeze pe un puternic studiu de impact. Orice speculație pe această temă, fără o consultare preliminară reduce doar investitorii’ încrederea în România. Nu cred că ajută pentru a face comentarii pe baza unei declarații publice. E un lucru pentru a cere o cifra de afaceri de impozitare de 0,1 la sută și un alt pentru a cere 5 la sută. E un lucru pentru ca măsura să fie aplicată pentru toată lumea și un altul pentru a fi aplicat doar pentru câteva, bazată pe industrii. Un corporate impozitul pe cifra de afaceri puse în aplicare doar pentru unele companii de a evita impozitarea dezvăluie doar de stat, incapacitatea de a aplica în mod corect legea. Dacă există companii care au reușit să-și reducă baza de impozitare, acestea ar trebui să fie verificate și pedepsit. Nu poți pedepsi pe antreprenorii onești pentru activitate ilegală de alții. Bază de reguli economice de stat ca modul corect de a merge este o impozitul pe profit, nu un impozit pe cifra de afaceri. Imaginați-vă, de exemplu, ce se va întâmpla cu companiile de marketing în cazul în care cele mai multe dintre cifra de afaceri merge la alți furnizori. Au bani într-o mulțime de bani de la clienti pentru a plăti pentru campanii. Ar însemna să dubleze impozitul aceeași sumă. Există, de asemenea, o mulțime de noi companii care să investească numai în afacerea lor, fără a avea un venit. implementări de corporate impozitul pe cifra de afaceri trebuie să se bazeze pe dreptul de argumente economice și astfel de măsuri ar trebui să fie negociat și discutat cu mediul de afaceri”, Dragos Anastasiu, a explicat.

Viorel Catarama, proprietarul Elvila, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din românia și comercianții cu amănuntul, a declarat pentru Business Review că această măsură este un atac direct pe piața românească de capital privat.

„e un socialist măsură. Peste tot în jurul lumii companii sunt impozitate pentru profitul lor. Dacă sunt puse în aplicare, măsura ar vigoare cel puțin jumătate din companiile existente să declare ratingul”, Viorel Catarama a explicat.

 

 

Dan Sucu, președintele Mobexpert, lider în online și offline de mobilă din românia retailer-a spus Business Review, care de punere în aplicare această măsură, guvernul va pedepsi jucatorii mici pentru greșelile unor jucători mari.

„statul are o mulțime de legi existente care vă permite să pedepsească orice evaziune fiscală atunci când a fost dovedit. De asemenea, dacă există o înțelegere de cartel suspiciune în sectorul financiar, după cum a afirmat Liviu Dragnea, Consiliul Concurenței este o instituție capabilă de astfel de situații”, Dan Sucu explicat.

posta romana mediul de afaceri reacționează la Liviu Dragnea’s nou plan pentru a pune în aplicare corporate impozitul pe cifra de afaceri: “Sincer întreprinderi va fi pedepsit pe nedrept” appeared first on Business Review.

Mediul de afaceri din romania reactioneaza la Liviu Dragnea este noul plan de implementare corporate impozitul pe cifra de afaceri: „Sincer întreprinderi va fi pedepsit pe nedrept”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *