România ocupă locul 49 în lume cu privire la ușurința de a plăti taxele

DISTRIBUIE

România ocupă locul 49 în lume cu privire la ușurința de a plăti taxele

România se situează pe locul 49 din 190 de țări în ceea ce privește ușurința de a plăti taxele, potrivit proaspete „Plata Impozitelor 2018” raport publicat de PwC și Banca Mondială.

raportul a comparat sistemele fiscale peste 190 de economii, subliniind modul în care tehnologia schimbă modul în care impozitele sunt administrate și colectate.

Potrivit raportului, România are un total de impozit și cota de contribuție de 40%, un total de timp pentru a se conforma de 163 ore, 14 plăți de făcut și post-umplere indicele de 76,8.

raportul arată cum România a fost de restructurare a contribuțiilor la asigurările sociale (CAS) de ani de zile, ultima reforma va fi implementată de la începutul acestui an, când angajatorilor SSCs au fost reduse la 2,25 la sută, în timp ce angajaților SSCs au fost majorate de la 16,5 la sută la 35 la sută.

Yhe mai bune locuri din lume în ceea ce privește ușurința de a plăti taxele sunt Hong Kong (fiscală totală și rata de contribuție de 22,9 la sută, 35 de ore pentru a se conforma), Qatar (11.3 la sută, 41 de ore pentru a se conforma) și Emiratele Arabe Unite (15.9 la sută, 12 ore), potrivit raportului.

Printre României în țările vecine, Bulgaria se situează pe locul 92 (total impozit și cota de contribuție de 27,7%, 453 ore pentru a se conforma) și Ungaria se situează pe locul 86 (40,3 la sută, 277 de ore).

The post România ocupă locul 49 în lume cu privire la ușurința de a plăti taxele apărut pentru prima dată pe Business Review.

România ocupă locul 49 în lume cu privire la ușurința de a plăti taxele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *