Rolls-Royce-ul pentru a muta motorul de aprobare de proiect din marea BRITANIE, în Germania, pe fondul Brexit incertitudine

DISTRIBUIE

filtru de Motor Rolls-Royce a spus că ar fi trecerea de aprobare de proiect pentru o mare aero engines din orașul Derby în marea BRITANIE, în Germania, din cauza incertitudinii legate de Brexit proces, rapoarte Independente.

compania a spus că a fost în discuții cu agenția Europeană de Siguranță a Aviației Agenția în mișcare, ca parte a Brexit planificarea pentru situații de urgență. O altă acțiune Rolls-Royce a avut înainte de Brexit a fost a stocurilor de piese.

cu toate Acestea, Rolls-Royce a spus că această mișcare spre Germania a fost singura precauție și, eventual, reversibile, și că nu va avea impact marea BRITANIE de locuri de muncă. Sale de aprobare de proiect pentru mediul de afaceri motoare cu reacție este deja tratate în Germania.

„Vom continua să pună în aplicare planurile noastre de urgență, până când suntem siguri că o înțelegere și perioada de tranziție a fost de acord,” compania a declarat. Recent, CEO-ul Warren East, a spus el credea că orice Brexit afacere este mai bună decât nici o afacere.

 

post Rolls-Royce-ul pentru a muta motorul de aprobare de proiect din marea BRITANIE, în Germania, pe fondul Brexit incertitudine apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *