Revolut ajunge la 100.000 de utilizatori și tranzacții în valoare de 400 de milioane în România

DISTRIBUIE

Revolut ajunge la 100.000 de utilizatori și tranzacții în valoare de 400 de milioane în România

fintech Revolut-a ajuns în această lună 100.000 de utilizatori în România, în timp ce valoarea totală a tranzacțiilor a depășit 400 de milioane de EURO. Potrivit companiei, România ocupă locul al patrulea în cea mai rapidă creștere Revolut, după ce piețele din marea BRITANIE, Franța și Polonia.

Revolut devine curent de zi cu zi cont pentru un număr tot mai mare de Români care aleg să renunțe la băncile tradiționale în favoarea unor produse mult mai simple.

Revolut subliniază security acesta oferă utilizatorilor săi, precum și funcționalități, cum ar fi bugetarea, gratuit și transferuri instant și economisirea de bani instrumente.

pe care Românii o folosesc Revolut, în principal pentru plata cu cardul, online și comercianți, dar, de asemenea, pentru transferuri de bani, potrivit companiei.

În principal comercianți în cazul în care utilizatorii români plătesc folosind Revolut carduri sunt Carrefour, Auchan, McDonalds, Ali Express, Inmedio, Uber, și Taxify.

Românii folosi Seifurile, digital pusca oferite de Revolut ca o opțiune de economisire, pentru a economisi bani pentru vacanțe, evenimente importante din viața lor sau a investițiilor în cryptocurrencies și imobiliare.

s-au deschis mai mult de 21.000 de Bolți până în prezent și, astfel, a salvat mai mult de 4.5 milioane USD.

România ocupă locul al treilea printre Revolut piețe în ceea ce privește adoptarea de Premium si Metal abonamente, după marea BRITANIE și Franța.

„Am deschis un local Revolut birou în Mai, cu un obiectiv ambițios: să ajungă la 100.000 de utilizatori până la sfârșitul acestui an. Faptul că am reușit să ajung aici atât de repede, este o confirmare a faptului că ne-am respectat promisiunea noastră de a ajuta Românii controla mai bine banii lor și le-a oferit o mult mai bună alternativă la bănci. Am făcut primii pași, dar acesta este doar începutul”, a declarat Irina Scarlat, manager de țară Revolut în România.

Pentru a sărbători această realizare, Revolut oferă toți utilizatorii noi și existenți posibilitatea de a comanda primul lor fizic gratuit cardul direct din aplicație.

Revolut își propune să lanseze mai multe produse funcționalitățile sale clienților din românia, cum ar fi telefon plăți, română conturi tip iban, nu-comisia platformă de investiții, oferte speciale sau acces preferențial la saloane de aeroport.

Revolta continuă expansiunea la nivel mondial a planurilor și a primit licențele necesare pentru a opera în Singapore, după ce a fost licențiat în Japonia.

Londra, compania are mai mult de 3,2 milioane de utilizatori din Europa și a procesat peste 245 de milioane de tranzacții la data de în valoare totală de mai mult de 32 de miliarde de DOLARI.

Revolut primit USD 336 de milioane de euro finanțare de la investitori majori, cum ar fi Index Ventures, Balderton de Capital, Ribbit de Capital sau de DST Global.

post Revolut ajunge la 100.000 de utilizatori și tranzacții în valoare de 400 mln în România appeared first on Business Review.

Revolut ajunge la 100.000 de utilizatori și tranzacții în valoare de 400 de milioane în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *