Revolut acordat licență bancară Europeană

DISTRIBUIE

Revolut acordat licență bancară Europeană

Revolut a obținut bancar European de conducere și și-a anunțat planurile sale de a oferi utilizatorilor cu complet conturi curente, precum și posibilitatea de a lua împrumuturi și de tranzacționare de acțiuni, fără taxe. La fintech va începe implementarea licență anul viitor, concentrându-se inițial pe țări Europene mai mici, înainte de dezvoltarea ulterioară pe piețele-cheie, cum ar fi marea BRITANIE, Franța, Germania sau Polonia.

Lansat în urmă cu trei ani, Revolut inițial atras clienții, oferindu-le posibilitatea de a petrece și de transfer de bani oriunde în lume, la cursul de schimb real. De atunci, compania și-a depășit trei milioane de utilizatori și a adăugat caracteristici, cum ar fi cheltuielile de vizibilitate, control bugetar, și economisirea de bani.

În decembrie anul trecut, compania a început să ofere cryptocurrency de expunere, ca utilizatorii ar putea să vândă și să cumpere direct de la app, și în August și-a anunțat planurile de a lansa o taxa de platforma de investiții în marea BRITANIE și Europa la începutul lui 2019.

O licență bancară va permite utilizatorilor să depună salariile lor direct în Revolut, și depozitele vor fi garantate până la 100.000 de EURO, prin fondul European de Garantare a Depozitelor. În plus, Revolut va începe să lucreze pentru a oferi descoperit de cont de utilizatori, precum și competitive interes împrumuturi de la creditori tradiționale de pe piață, atât pentru persoane fizice cât și juridice.

„Acum, că am obținut licența bancară, am făcut progrese în curs de dezvoltare fără taxă platformă de investiții și sunt în etapele finale de lansare cinci piețele internaționale, putem confirma reputația noastră ca Amazon Bancar. Viziunea noastră este simplă: o aplicație cu zeci de milioane de utilizatori în cazul în care puteți gestiona întreaga viață financiar cu tehnologie la cel mai mic cost”, a spus Nik Storonsky, Revolut Fondator & CEO-ul.

„Cu peste 115.000 de utilizatori, Revolut este cea mai rapidă creștere fintech în România, dar care’s nu este suficient. Nu ne vom opri până Revolut devine principalul cardul folosit de Români și am încredere că vom ajunge acolo după ce ne-am lansa conturi curente, opțiuni de creditare și fără taxă platformă de investiții,” Storonsky continuat.

În plus față de lansarea de pe piețele internaționale și în curs de dezvoltare o taxa de platforma de investiții, un domeniu-cheie de interes pentru companie este intrarea sa în piața de credit. Revolut intenționează să ofere standard overdraft opțiuni, precum și împrumuturi pentru persoane fizice și companii, la prețuri competitive.

„viziunea Noastră este că utilizatorii noștri, persoane fizice și juridice deopotrivă, va fi capabil să aplice pentru un împrumut în câteva minute, direct din aplicația, și va avea banii în conturile lor aproape imediat. Vom elimina procesul birocratic și de a oferi condiții mai bune decât metodele tradiționale de creditori”, a completat Storonsky.

Revolut-a văzut o creștere spectaculoasă în ultimele 12 luni. Societatea de azi se deschide între 8 000 și 10.000 de conturi de zi cu zi și utilizatorii de comerț mai mult de 4 miliarde USD pe lună. Revolut venituri a crescut de cinci ori anul trecut, iar compania a ajuns la pragul de rentabilitate, în decembrie 2017.

compania A anuntat planuri de a extinde în alte piețe din afara Europei și se așteaptă să lanseze în Statele Unite ale americii, Canada, Singapore, Japonia, Australia și Noua Zeelandă, în prima parte a anului viitor. Expansiunea globală va permite Revolut utilizatorii din Europa să aibă locale detaliile contului în noi piețe și de a transfera bani instantaneu la aceste piețe.

post Revolut acordat bancar European de conducere a apărut mai întâi pe Business Review.

Revolut acordat licență bancară Europeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *