CEO-ul Renault, Carlos Ghosn arestat de către autoritățile Japoneze. Acțiunile companiei au scăzut cu peste 12 la sută

DISTRIBUIE

Carlos Ghosn, CEO al Renault și președinte al Renault-Nissan, Mitsubishi alianță, ar putea fi arestat de către autoritățile Japoneze cu privire la presupuse încălcări ale financiară reguli de tranzacționare. Renault acțiuni a scăzut cu mai mult de 12 la sută, după vestea. Asahi ziarul a publicat un raport în conformitate cu care CEO-ul a fost suspectat de intelegere venitul său asupra situațiilor financiare și a fost de acord să vorbească la Tokyo procurori pe bază de voluntariat.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, el este acuzat, de asemenea, de multe alte ilegalități, inclusiv utilizarea de compania’s active pentru scopuri personale. Nissan a declarat că va propune consiliului de administrație să-l elimine cât mai curând posibil.

„, Bazat pe un avertizor raport, Nissan Motor Co., Ltd. a fost efectuarea unei anchete interne în ultimele luni cu privire la o abatere care implică Reprezentantul companiei Director și Președinte Carlos Ghosn și Reprezentant Regizorul Greg Kelly.

ancheta A arătat că peste mulți ani, atât Ghosn și Kelly au fost de raportare sumele de compensare în Tokyo bursa de Valori a valorilor mobiliare raport de care au fost mai puțin decât valoarea reală, în scopul de a reduce valoarea publicată a lui Carlos Ghosn de compensare.

de Asemenea, în ceea ce privește Ghosn, numeroase alte semnificative abateri au fost descoperite, cum ar fi personal de utilizare a activelor companiei și Kelly este implicarea profundă a fost confirmat, de asemenea,” arată comunicatul de presă.

post CEO-ul Renault, Carlos Ghosn arestat de către autoritățile Japoneze. Compania’s, acțiunile au scăzut cu peste 12% apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *