Regina Maria deschide primul spital privat cu servicii integrate în Cluj-Napoca

DISTRIBUIE

Regina Maria deschide primul spital privat cu servicii integrate în Cluj-Napoca

După 10 ani de prezenta pe piata serviciilor medicale din Cluj-Napoca, Regina Maria, Rețeaua de Sănătate a finalizat primul spital privat cu servicii integrate în oraș. La spital, a cărui construcție a început în aprilie 2017, este cea mai mare investiție din țară’s rețea de sănătate. Valoarea totală a acestui proiect de investiții depășește suma de 18 milioane de euro.

noul spital este situat în centrul orașului. În momentul de față, întreaga campus medical Regina Maria Cluj a 423 de angajați, dintre care 184 sunt personalul medical, și de asemenea, compania intenționează să se angajeze în mai multe locuri de muncă anul viitor.

„sunt onorat de a coordona echipa de medici de la Regina Maria Spital din Cluj. Spitalul va trata adulți și copii cu beneficieze de un monobloc spital, unde, de la diagnostic la tratament din cele mai complicate cazuri, ei aduc în echipe multidisciplinare care vor lucra împreună pentru a rezolva cazuri individuale. Cred că viitorul este centrată pe pacient de medicină și sunt sigur că, împreună cu colegii mei, vom continua să-și onoreze lungă durată medicale de tradiție din Cluj. Vom construi o relație medic-pacient bazată pe încredere, demnitate și respect reciproc. Noi oferim o alternativă viabilă, prin profesioniști cu experiență, facilitati si conditii de cazare, pentru pacienții solicită asistență medicală în spitalele Vestice”, a declarat Constantin Ciuce, director medical Regina Maria Spital din Cluj.

Cu o suprafață de peste 7.000 de metri pătrați, construcția ocupă șapte niveluri: parter, patru etaje și două etaje subterane. Aproximativ 170 de oameni au lucrat pentru spital.

compania a fost prezentă pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca începând cu anul 2008 și a raportat o creștere constantă de la an la an. Numărul de clienți care au accesat abonamentele medicale oferite de Regina Maria este de peste 35.000.

post Regina Maria deschide primul spital privat cu servicii integrate în Cluj-Napoca appeared first on Business Review.

Regina Maria deschide primul spital privat cu servicii integrate în Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *