Real Alimente își deschide al doilea brick & mortar de magazin

DISTRIBUIE

Real Alimente își deschide al doilea brick & mortar de magazin

Real Alimente anunță deschiderea celui de-al doilea organice și bucătărie gourmet magazin în Pipera Plaza, București. Cu o suprafață totală de 120 mp si o gama de peste 1000 de produsele enumerate, cea de-a doua cărămidă & mortar de magazin deschis de Alimente Reale în capitală a implicat o investiție de peste 300.000 de LEI.

Ca o noutate, Pipera Plaza magazin include, de asemenea, un prânz cald produse zonă.

“După trei ani de experiență magazin online și o evoluție încurajatoare, deschiderea celui de-al doilea offline, Real Alimente magazin vine ca o confirmare a trece la o nouă fază de dezvoltare a afacerilor. Cele mai multe dintre clienții noștri ne-au spus că și-ar dori un loc fizic pentru a intra în contact cu produsele alimentare pe care le cumpără. Magazinele noastre sunt special concepute pentru a evidenția produsele pe care le selectați și consumatorilor posibilitatea de a le testa și, de asemenea, afla mai multe despre producători, retete originale folosite, etc. Noastre offline magazine au fost, de asemenea, o bună oportunitate de a dezvolta gata pentru consum 2 Bucatari linie, unde avem deja în jur de 50-60 de sortimente”, a declarat Mircea Draja, unul dintre fondatorii Real Alimente.

a Lansat ca un întreprinzător de afaceri on-line în 2016, Real Alimente a valorificat conceptul de proximitate în furnizarea de alimente naturale, organice certificate și produse gastronomice, cu standarde de calitate foarte stricte, de la locale și micii producători locali preocupat de calitatea produselor și de a le distribui către clienți interesați de origine și gustul produselor pe care le consumă.

La începutul anului 2017, Real Alimente lansat UCook concept pentru a oferi celor interesați și preocupați de ceea ce mananca, noi retete la cheie, la cutie cu toate ingredientele, gata pentru a fi taiate si o reteta explica pas cu pas cum să gătească gustări, prânz sau cină în 30-40 de minute.

În 2018, Real Food’de afaceri s-a extins cu deschiderea primelor două magazine offline, în capitală. Real Alimente echipa caută și selectează produsele pe baza de gust și calitate de la întreprinderile mici și mijlocii, antreprenori din țară și unele produse ecologice de la partenerii străini, respectând aceleași criterii de selecție. Categoriile de produse alimentare în Alimente Reale gama de aluat de pâine, de fermă, ouă, produse lactate și preparate tradiționale din carne, specialități, carne de porc, crescătorie de pui, legume și fructe de la locale a producătorilor de produse ecologice, artizanat, miere și ierburi.

„rezultatele bune din primele noastre magazine fizice ne încurajează să credem că există un segment de piață în creștere și vrem să ne aducem naturale, organice și produse gastronomice împreună de la mici producători din toate regiunile. Am început acest proces oarecum invers, pentru că inițial ne-am concentrat pe on-line, iar acum ne-am’re extinderea în cărămidă și mortar, care aduce noi online si offline a clientilor. În măsura performanța financiară este în cauză, sperăm să ajungem la o cifra de afaceri de 1 milion de euro anul viitor cu cele două magazine și on-line. Pentru ca planurile de extindere, credem că pe termen lung acest concept poate deveni un lanț cu acoperire națională, dar, în același timp, oriunde ne-am deschis, ne-o dorim pentru a păstra specificul produselor”, a declarat Mircea Draja.

The post Alimente Reale își deschide al doilea caramida & mortar de magazin apărut pentru prima dată pe Business Review.

Real Alimente își deschide al doilea brick & mortar de magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *