Ransomware ar putea ridica la 11,5 miliarde de DOLARI în 2019, SonicWall estimări

DISTRIBUIE

costurile totale Pe care companiile globale ar putea plăti pentru răscumpărarea de informații sensibile furat de către infractorii cibernetici, prin atacurile ransomware ar putea ridica la 11,5 miliarde de DOLARI în 2019, conform estimărilor, a declarat Michael Berg, SonicWall’s CEO pentru EMEA.

Potrivit securitate informatică a datelor, costurile medii pentru recuperare de date ar putea ajunge la 3,9 milioane DOLARI. În ultimul an, 11% dintre companii la nivel mondial atacat de ransomware a trebuit să-și înceteze activitatea lor până când problemele au fost rezolvate.

SonicWall analiștii raport că începând cu luna Mai 2018, la nivel mondial pierderile cauzate de pierderea de informații sensibile s-au ridicat la USD 12,5 miliarde.

În ceea ce privește securitatea cibernetică locuri de munca, SonicWall estimează că în 2019 6 milioane de noi locuri de muncă ar putea fi create până în 2022, cu rata de creștere a acestui segment va fi de 36,5 la sută.

companie de securitate cibernetică susține că anul trecut a reușit să oprească 10,5 miliarde de atacuri malware la nivel mondial, in crestere cu 22 la suta din 2017.

“numai În Europa, vorbim despre 1,64 miliarde de atacuri malware oprit în 2018, 23 la sută mai mult decât în anul precedent. Am avut, de asemenea, de 36,1 milioane de ransomware atacurile s-au oprit, 13 la sută în jos,”, a spus Berg.

SonicWall a fost fondată în 1991 în Silicon Valley, sub numele de Sonic Sisteme și în 1998 a lansat primul său firewall soluție. Un an mai târziu, în 1999, compania a schimbat numele pentru a SonicWall.

În prezent, la nivel mondial, compania are aproximativ 1.350 de angajați în întreaga lume. Compania oferă suport pentru produsele sale, în nouă limbi: engleză, franceză, italiană, germană, portugheză, spaniolă, Japoneză, Chineză și coreeană. SonicWall’s afaceri din românia sunt în creștere în fiecare an cu aproximativ 30%.

post Ransomware ar putea ridica la 11,5 miliarde de DOLARI în 2019, SonicWall estimări apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *