Raiffeisen Bank ajunge la 500.000 de carduri de credit prag

DISTRIBUIE

Raiffeisen Bank ajunge la 500.000 de carduri de credit prag

Raiffeisen Bank a depășit pragul de 500.000 de carduri de cumpărături, cel mai mare card de credit portofoliul de o bancă din România. În plus, din octombrie, banca a fost oferind persoanelor fizice posibilitatea de a obține cărțile lor imediat.

pe scurt, clientul primește cardul pe loc, solicită și primește cardul’s temporară cod PIN prin SMS și puteți începe să utilizați-l imediat. Alegerea produsului potrivit, calcularea și aprobarea limitei de credit, și de a preda cardul de toate avea loc într-o singură vizită la unul dintre banca’s agențiile.

beneficiile card de cumpărături sunt: o linie de credit de până la 30.000 RON, o perioadă de grație de până la 56 de zile, ratele dobânzilor și “Multishop” puncte de la Raiffeisen Bank parteneri, reduceri la Mastercard magazinele partenere Premium (de Aur, de Lume și Lumea de Elită cărți) sau bani pentru nevoi urgente.

“În perioada de Black Friday – cele mai asteptate reduceri din an, cu record volumul schimburilor comerciale – ne-am concentrat atenția asupra eliberării eMAG – Raiffeisen Bank carduri. În această perioadă, doar în 13 eMAG showroom-uri, prin Raifeisen Bank mobile birouri, mai mult de 700 de co-branded carduri de cumpărături au fost acordate,”, a spus Vasile Tanasa, card de credit manager la Raiffeisen Bank.

în Prezent, eMAG-Raiffeisen Bank card de cumpărături de portofoliu este rapid se deplasează spre 25.000 de cărți.

îmbunătățirea continuă a funcționalitățile și serviciile oferite, extinderea parteneriatelor cu comercianții, împreună cu o situație macroeconomic favorabil, au condus la o creștere cu 10% a numărului de nou-carduri de credit emise în ultimul an. În primele nouă luni din 2018, volumele tranzacționate în comerțul cu amănuntul a crescut cu aproape 20 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut. Raiffeisen Bank’s, cota de piață este în creștere, ajungând la 17% din toate valabile și în circulație carduri de credit, potrivit datelor publicate de Banca Națională a României la sfârșitul anului al treilea trimestru din 2018.

Raiffeisen Bank deservește 2 milioane de clienti persoane fizice, aproape 100.000 Imm-uri și 5.700 de corporații. La sfârșitul anului al treilea trimestru din 2018, banca a avut 5,037 angajați, 425 de agenții în întreaga țară, și o rețea de peste 930 de Atm-uri, aproximativ 19300 POS și 210 terminale multifuncționale.

post Raiffeisen Bank ajunge la 500.000 de carduri de credit prag a apărut mai întâi pe Business Review.

Raiffeisen Bank ajunge la 500.000 de carduri de credit prag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *