Rabla pentru aparate electrocasnice programul este lansat, oferind 60.000 de vouchere în valoare de 20 de milioane de LEI

DISTRIBUIE

Rabla pentru aparate electrocasnice programul este lansat, oferind 60.000 de vouchere în valoare de 20 de milioane de LEI

Ministerul Mediului A anunțat lansarea naționale programul Rabla pentru aparate de uz casnic, un concept care implică înlocuirea echipamentelor folosite cu mai eficiente electrocasnice. Scopul programului este de a oferi beneficii pentru cei care vor avea ocazia să faceți upgrade lor de electrocasnice și este, de asemenea, benefice pentru mediu.

“Acesta este cel de-al doilea program național de acest fel, după Rabla pentru mașini, și sperăm că o să dureze doar atâta timp. Fiecare dintre noi trebuie să știe că nu putem folosi acest program, fără înlocuirea unui aparat vechi. Prin acest program avem grijă de mediul înconjurător prin înlocuirea aparatelor vechi. Românii pot alege un frigider-congelator, un frigider, o mașină de spălat și un aparat de aer conditionat,”, a spus Gratiela Gavrilescu, Ministrul Mediului.

Potrivit ministrului, înscrierile se pot face începând de miercuri, la Administrația Fondului pentru Mediu’s site-ul (www.afm.ro).

“Ne trebuie 20 de milioane de LEI în buget, echivalentul a 60.000 de vouchere,”, a spus Gavrilescu, adăugând că vouchere pentru a cumpara un frigider, de exemplu, sunt oferite doar dacă același tip de aparat este oferit în schimb.

Înscrierea în program este simplu pentru orice utilizator de internet: persoanele care doresc să beneficieze de reduceri trebuie să acceseze adresa de e-cerere de AFM-ul și urmați pașii cu atenție completarea lor de date, în conformitate cu Altex, retailerul înscriși în program. După completarea formularelor, cumparatorul se duce direct la comerciant și dobândește echipamentul dorit, pe baza voucher-ului primit. Valoarea voucher-ul este dedus din factura finala de valoare, și vechi echipamentul este predat atunci când unul nou este livrat.

tichetele sunt acordate pentru achiziționarea de aparate de uz casnic în categoria masini de spalat, frigidere, combinații, frigidere și aparate de aer condiționat și au valori cuprinse între 200 și 400 de lei, în funcție de tipul de aparat achiziționat:

  • 200 de lei pentru autoturisme cu O ++ de eficiență
  • 300 de lei pentru autoturisme cu O +++ de eficiență
  • 300 de lei pentru aparatele de climatizare cu O +++ sau a ++ de eficiență atunci când răcire
  • 300 de lei pentru O ++ frigidere
  • 400 de lei pentru Un +++ frigidere

„Altex este aderarea la programul Rabla pentru aparate de uz casnic, astfel încât clienții pot achiziționa produsele lor preferate la un preț redus, profitând de companie’s oferă și, în același timp, scăderea voucher-ul primit prin intermediul programului la prețul final”, a declarat compania într-un comunicat de presă.

retailerul oferă frigidere și congelatoare, mașini de spălat și de înaltă calitate, balsamuri, produse de branduri bine-cunoscute și funcții care cu siguranta merita pentru a schimba vechiul aparat cu unul nou, superior net.

Cei care sunt interesați să primească vouchere prin care se pot cumpara aparate de uz casnic trebuie să știți că schimbul se face într-o schemă de reduceri atunci când cumpără un nou aparat în schimbul unei predat. Implicit, pentru a cumpăra mai multe vouchere cu vouchere de discount, trebuie să predea cât mai multe dispozitive cum de a cumpăra, dar numai un singur produs din fiecare categorie pot fi achiziționate prin program de către un client.

post Rabla pentru aparate electrocasnice programul este lansat, oferind 60.000 de vouchere în valoare de 20 de milioane de LEI appeared first on Business Review.

Rabla pentru aparate electrocasnice programul este lansat, oferind 60.000 de vouchere în valoare de 20 de milioane de LEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *