T4 Analiza: USD va atinge vârful în luna decembrie, China se va muta spre online stimulente

DISTRIBUIE

T4 Analiza: USD va atinge vârful în luna decembrie, China se va muta spre online stimulente

Estimeaza pentru ultimul trimestru al anului sunt echilibrate între optimiști și pesimiști. O analiza Saxo Bank arată că Q4 va avea un risc mai mic, cu un Indice de Dolar de vârf în decembrie (alături de “Fed’s neutră a dobânzii”) și China în cele din urmă aduce stimulente semnificative pentru mediul online.

Steen Jakobsen, economist și CIO de la Saxo Bank, a pune împreună cele mai importante tendințe din trimestru. Citit analiză completă de mai jos:

“tocmai m-am întors după un aglomerat de călătorie program care a confirmat doar că principala noastră macro script, “Cei Patru Călăreți”, este într-adevăr de a face drumul său în economia globală. Cele patru călărețul sunt:

  • suma de bani: în colaps;
  • prețul de bani: crește rapid;
  • Globalizarea: în colaps;
  • Energia preț: creștere (și care acționează ca un consumator de impozitare).

prețul energiei a fost corectată de când am inițiat Patru Piloti, dar impactul deplin de trecut, creșterea prețurilor a fost văzut în mod clar în consumul global, împreună cu “de creditare masa”, care este la cel mai scăzut nivel din ultimele decenii și o Federal Reserve, care este mult mai agresiv decât orice alte Volcker perioada din 1980.

Cum putem să continuăm de aici? O continuă evoluție negativă? Încă scăzut de risc? Cred calendarul devine clar: T4 va avea un risc mai mic; vârf de Indicele Dolarului american va avea loc în luna decembrie (alături de un “neutru Fed rata dobânzii crește”), iar China va aduce în cele din urmă importante stimulente pentru mediul online.

În 2018, China a fost în mare măsură pe pauză în timp ce oamenii de afaceri locali și birocrații de așteptat pentru următoarea fază a țării’s revoluție industrială. Ceea ce de multe ori nu reușesc să aprecieze în Occident este modul în care China vedere recenta sa istorie de 30 de ani de luptă în timpul domniei lui Mao Zedong, urmată de 40 de ani de “reformele și deschiderea” determinată de Deng Xiaoping’s deciziei 1989.

cu alte cuvinte, China a urmat două căi în ultimii 70 de ani: unul dintre greutățile și unul de schimbare. Acum, “a treia cale” sau fază între momentul prezent și cea de-a 100-a aniversare a RPC în 2049 trebuie să fie decis.

Cât de departe am fost ultima dată în China, două mari catalizatori au fost declanșate:

în Primul rând, președintele Xi a intrat în contact cu sectorul privat într-o schimbare de aproape 180 de grade a politicii anterioare. Acesta este un semn clar că sectorul privat trebuie să joace un rol în cea de-a treia perioadă, care cel mai probabil va fi numit “o deschidere cu caracteristici Chineze”. Marea întrebare care rămâne este dacă China’s neîncrederea sectorului privat va fi calmat de Partid’s recentă asistență, care include reduceri de taxe și substanțial sprijin politic.

în al doilea rând, sprijinul acordat de afaceri din China petrecere a fost o recunoaștere publică că cea de-a 40-a aniversare a lui Deng’s politica va fi sărbătorită. Acest lucru a fost văzut ca fiind extrem de important care confirmă că Beijingul va adopta “deschidere și reforme”.

În opinia mea, multe dintre datele negative observate în 2018 a venit de la acest “indecizie” – lipsa unor semne clare despre Beijing’s angajamentul față de reforme a condus companiile să fi avut loc din spate. Acest lucru ar trebui să clarific situația, așa cum este ilustrat de următoarele recent comunicat de presă privind XinhuaNet:

“Xi Jinping, secretar general al Comitetului Central al Partidului Comunist din China (PCC), a prezidat cea de-a cincisprezecea reuniune a comitetului central, miercuri, pentru a aprofunda general de reformă. Xi, care este, de asemenea, China’s-președinte și președinte al Comisiei Centrale Militare și director al Comitetului Central pentru aprofundarea reformei generale, numit “menținerea bar mare cu privire la reforma și deschiderea și realizarea obiectiv general îmbunătățirea și dezvoltarea Chineză socialismul sistem și modernizarea China’s sistem și capacitatea sa de a guverna. De asemenea, el a cerut intensificarea eforturilor pentru a avansa reforma și deschiderea în noua eră. În scopul de a sărbători 40 de ani, sunt necesare acțiuni concrete pentru a facilita punerea în aplicare a reformei, “documentul a spus, adăugând că autoritățile locale ar trebui să impună măsuri dure împotriva ‘formalitățile pentru luare de mită și birocrația pentru destinații de plasare.”

Aceste două schimbări mă face relativ încrezători că China va urma calea de accelerare trebuie prevăzute din T1 ’19.

de multe ori am spus că China a fost într-o situație mai rea decât cifrele au arătat, și că, cel mai probabil, rezultatul va fi un nou stimul pentru creditare impuls.

Uita-te la dimensiuni considerabile din China’s creditare impuls, de la + 5 la sută din PIB la -5 la sută!

Aceasta este o consecință a reducerii gradului de îndatorare și lupta împotriva corupției / poluare, împreună cu cele de mai sus-menționat 2018 indecizie cu privire la noile investiții și proiecte. Drumul este clar acum, în opinia noastră, dar vom porni de la un foarte scăzut nivel de activitate, atât recuperarea va fi mai lentă decât în mod normal. Pentru acest motiv, T1 va fi unul curajos, cu toate acestea, cu toate acestea, un sfert, în care ne simțim siguri.

Ne menținem angajamentul de a noastră realocare de la piața de valori din SUA pe piețele emergente și China, dar, în măsura în general riscul este în cauză, Saxo Bank forex strategia monitor John Hardy țipetele “de Alertă! Alertă! “, deci, această piață va scădea și mai mult.

Dintr-un punct de vedere tactic, noi credem că recenta minim de SPX și NASDAQ, mai puțin 5-10%, este punct de inflexiune pentru a opri Fed.

Acest minim de la începutul anului până la Nasdaq este 6,317, deci o scădere de 5 procente ar duce la 6 000 și 10 la sută scădere ar duce la 5,685; 6,059 este, de asemenea, despre 61.8% a lui Fibonacci retragere, și 5,544 este de 50%.

cheia pentru această distribuție este dolarul. Aici vom împrumuta un grafic excelent de la Nordea Departamentul de Economie descrie corelația dintre excesul de NOI și DXY de lichiditate.

(Nota: la sfârșitul anului în Nordea model coincide cu sfârșitul anului calendaristic.)

în cele din Urmă, în ultimele zile, “primitiv” modelul a ajuns aproape de a cumpara USZ8 – Trezoreria SUA futures cu randamentul de 10 ani.

voi scrie o mai “profund” articolul despre China în următoarele câteva zile, doar ca Saxo Bank’s strategie macro manager, Christopher Dembik, a făcut o actualizare cu privire la activitatea noastră pe credit impuls. Cu toate acestea, eu văd acum lucrurile, după cum urmează: decembrie va fi în continuare volatile, dar China este overperforming în ciuda mai groaznic sentiment pe care nu’am văzut-o în acțiune pe teren. Piața este în curs de dezvoltare un sentiment de mare schimbare pe care am menționat la începutul acestui articol.

între Timp, uita-te la o abordare diferită: Bradley Siderograph … se potrivește punctul nostru de vedere.”

post T4 Analiza: USD va atinge vârful în luna decembrie, China se va muta spre online stimulente apărut pentru prima dată pe Business Review.

T4 Analiza: USD va atinge vârful în luna decembrie, China se va muta spre online stimulente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *