Investitorii privați lansa primul Blockchain Incubator în Inima orașului Elvețian Crypto Valea

DISTRIBUIE

Fondată de către Partenerii de pe malul Lacului și un grup de investitori privați, noua societate de investiții VC VC va investi în toate etapele de crypto și blockchain dezvoltare, de la incubare la stadiu tardiv. CV-ul Labs incubator oferă bani de semințe și trei luni de program de incubare la blockchain start-up. Acesta este primul incubator de afaceri, care este pe deplin încorporate în codul unic de Crypto Valea ecosistem, concentrându-se 100% pe descentralizat de tehnologie. Vizionar blockchain antreprenorii vor învăța și mentori viitori antreprenori. Pre-înregistrare pentru programul de incubare începând din această Iarnă este deschis.

În doar câțiva ani, zona dintre orașe Elvețiene Zug și Zurich s-a impus ca epicentrul blockchain revoluție, devenind acasa, la peste 600 de companii asociate cu noua tehnologie. Pe malul lacului Parteneri, un lider de pornire investitor și blockchain companiei de consultanță cu sediul în Zug, a fost în mijlocul de ea, în curs de dezvoltare propriul ecosistem, inclusiv spațiu de co-working, start-up concursuri, industria de reuniuni la nivel înalt și legături puternice cu vârf din Elveția politicieni și instituții. Ei au prezentat peste 1000 de startup-uri în ultimele 18 luni.

CV VC – Crypto Valea Capital de Risc – este o continuare logică a acestor activități.

„este momentul oportun pentru CV VC”, spune Mathias Ruch, Fondator/Managing Partner la Lakeside Parteneri și Fondator/CEO al CV VC: „După faza inițială de pionieri, investitori tradiționali și mari jucători din economie vechi au început să ia notă. Analiștii vorbesc acum de un nou răsărit pentru industrie, cu companii serioase, persoane serioase și grave banii care vin în spațiu.”

de Finanțare, educație, îndrumare

CV VC va fi acoperind toate etapele de crypto și blockchain dezvoltare, de la incubare la etapele ulterioare. Se va investi o sumă de semințe de finanțare (USD 125K) într-un număr mare de promițătoare stadiu incipient blockchain companii în schimbul de capitaluri proprii sau jetoane, începând din Iarnă 2018 cu primul lot de trei luni de la nivel înalt de capital de semințe program.

Participanții la program vor beneficia de finanțare, educație și coaching-ul, CV-ul Laboratoare de rețea, spațiul de lucru, spațiul comun de locuit și o serie de evenimente majore, totul se intampla la inima Crypto Vale. Printre confirmat mentori și invitați speciali în programul de incubare sunt unele dintre cele mai renumite blockchain pionieri, crypto specialiști în finanțe, crypto avocați și investitorii în Crypto Valley, cum ar fi Nicole Anderson (Redsand), Ramon Recuero (ex-Ycombinator), Mona El Isa (Melonport), Stephan Karpischek (Etherisk), Daniel Qin (wecash) și Guenther Dobrauz (Avocat, VC Investitor). Din prima zi de CV VC, pe malul Lacului Parteneri va pune experiența și cunoștințele sale în slujba noii companii.

echipa Experimentata si co-fondator investitori

Cei trei fondatori de pe malul Lacului Partenerii sunt, de asemenea, fondatorii CV VC și va fi activ în noua companie: Mathias Ruch (CEO, Membru al Consiliului de administrație), Marco Bumbacher (Președinte) și Ralf Glabischnig (Membru al Consiliului de administrație). Olaf Hannemann, un corporate finance veteran cu experiență de 20 de ani de la JPMorgan s-a alăturat echipei de management, în calitate de CIO. El este, de asemenea, un co-fondator.

În plus, un grup extrem de experimentat, investitorii au co-fondat CV VC: Daniel Grossen (Scout 24, Grossen Invest AG), Christian Jaag (Swiss Economie, Centrul pentru Crypto Economie), Alex Wassmer (Kibag, Club zum Rennweg) și Lorenz Furrer (furrerhugi, Swiss Blockchain Operativ). „De când am’m un antreprenor adânc înrădăcinată în vechea economie, am găsit CV-ul VC pentru a fi platforma perfecta pentru a investi în blockchain tehnologie”, spune Co-Fondatorul Alex Wassmer.

CV VC divizia de investiții va consta din trei piloni, fiecare acoperind un anumit stadiu de curent blockchain și crypto ciclu de dezvoltare: de incubație, pre-ICO und post-ICO investiții. CV VC strategia include expansiunea internațională prin implementarea CV Laboratoare de hub-uri în diferite locații la nivel mondial, în cele din urmă ceea ce duce la mai multe hub-uri de specialitate. Elveția ca ‘geneza hub va rămâne acasă bază, în cazul în vârf proiecte beneficia de cele mai mari și cele mai avansate blockchain ecosistemului și a comunității în întreaga lume.

post Privat de Investitori lansa primul Blockchain Incubator în Inima orașului Elvețian Crypto Valea apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *