Prințul Charles împlinește 70 de ani, lansări oficiale portret de familie și scrisoarea pe viitor de la țară

DISTRIBUIE

Pretul de Wales a împlinit 70 de astăzi și familia Regală a lansat oficial două fotografii pentru a marca această ocazie. Familia va sărbători Charles’s 70 cu un privat seara petrecere la Palatul Buckingham.

Charles, de asemenea, a scris o scrisoare de reflecție asupra viitorului rural. În scrisoare, publicată în revista Life Țară, el a cerut publicului să se uite mai departe în propriile lor vieți pentru a „încerca să se gândească la ceea ce nepoții noștri vor și au nevoie”.

“Chiar ca ne cresc mai mari, țară care este o parte specială din viața noastră reușește să se adapteze la marșul de timp, schimbarea cu generațiile fel de mult ca și cu anotimpurile (…) Deci, poate că acest lucru este un moment bun pentru a reflecta asupra modului în zonele rurale s-au schimbat de-a lungul a 70 de ani. Ce am învățat în acel moment și ceea ce ar putea fi în viitor?” Prințul scrie.

fiul Său mai mare, William, Ducele de Cambridge, de asemenea, contribuie, spunând că speră să fie în măsură să tech propria trei copii despre lumea naturală.

“Ca o insulă relativ mic, nu vad cum producția de alimente ar putea concura în lume’s piețele de mărfuri,” scrisoarea continuă. “Poate că, totuși, am putea încerca să stabilească în Regatul Unit ca fiind cel mai ecologic producător de alimente cu un unic ‘imagine de brand’, ca o insulă, oferind cele mai înalte standarde de calitate și bunătatea naturală?”

post Prințul Charles împlinește 70 de ani, lansări oficiale portret de familie și scrisoarea pe viitor de la țară appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *