Poloneză sport retailer 50 de Stiluri deschide primul său magazin în România

DISTRIBUIE

Poloneză sport retailer 50 de Stiluri deschide primul său magazin în România

polonez sport retailer 50 de Stilul deschide primul său magazin în România, în București, Iris Shopping Center, situat in zona Titan, cu o suprafata de 315 mp.

compania a intrat pe piața locală asistată de consultanta imobiliara a companiei Colliers International Romania.

numărul de poloneză cu amănuntul a crescut rapid în ultimii ani și au planuri ambitioase de expansiune în România. Polonez oferă comercianților cu amănuntul de produse de modă și încălțăminte pentru sport și produse de sport, montarea în toate gamele de preț.

„foarte bună acoperire branduri poloneze bucurați-vă în casa lor de piață, Polonia fiind un performer de top in UE, le-a permis să caute alte piețe cu potențial puternic în Europa de Est. Cu o poziție foarte bună, România este a doua cea mai mare piață din regiune, similar cu cel polonez, cu consum ridicat susținută de creșterea salariilor, și în cazul în care branduri poloneze au stabilit deja o prezență puternică pe piața de fashion și nu numai”, a declarat Brindusa Grama, de vânzare cu Amănuntul Agenția asociat la Colliers International România.

“Toți acești factori au creat cadrul perfect pentru un jucător ca 50 de Stilul de a adera la alte marci deja prezente aici,”, a adăugat ea.

50 Stil face parte din grupul polonez de Marketing Investment Group si are peste 140 de magazine în Polonia și Lituania. Retailerul a intrat recent pe piața din ungaria.

„România este în creștere foarte rapid și dinamica pieței ies din întreaga regiune CEE. În ciuda mai scurt prezența, primirea de brandurile noastre în România este foarte bună, ceea ce confirmă convingerea noastră că acest apetit este puternic justificată,” Rafał Pierzchniak, International Leasing Manager la 50 de Stil, puncte.

În plus față de 50 de Stil, Grup de Investiții de Marketing include, de asemenea, Sizeer, un multi-brand lanț de magazine de imbracaminte. Pe piața românească, Sizeer a deschis deja 3 magazine de la începutul anului 2018, în centrele comerciale Sun Plaza, Mega Mall Parklake.

Alte branduri poloneze care doresc să se extindă în România sunt LPP grup, care a adus cinci branduri din România – Rezervat, Sinsay, Mohito, trunchiate jacheta tip jacheta și Casa –, Pepco, cu 204 de magazine deschise în întreaga țară, CCC, cu peste 50 de magazine, și 4F, cu 4 magazine.

postul polonez sport retailer 50 de Stiluri deschide primul său magazin în România appeared first on Business Review.

Poloneză sport retailer 50 de Stiluri deschide primul său magazin în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *