GALERIE FOTO. Top 100 Antreprenori: primul clasament să se concentreze pe afaceri, nu bogăția

DISTRIBUIE

GALERIE FOTO. Top 100 Antreprenori: primul clasament să se concentreze pe afaceri, nu bogăția

Business Review, revista și banii.net a lansat, joi, la Palatul CEC din București primul bilingv supliment de imprimare, lansată de o instituție de presă din România – Top 100 Antreprenori.

CEO eMAG, Iulian Stanciu, Mobexpert CEO Dan Sucu, Fan Courier co-fondator Felix Pătrășcanu, BILKA CEO Horatiu Tepes sunt printre antreprenorii care au participat la eveniment și au primit premii.

Printre cei care au înmânat premiile au fost funcționari ca Radu Ghetea, presedintele CEC Bank Consiliului de Administrație, Mediul de Afaceri, ministrul Radu Oprea, ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

clasamentul A fost întocmit folosind un sistem de notare pe baza a cinci criterii: notorietate, valoarea de business, dezvoltare de afaceri, numărul de angajați și implicare socială. În partea de Sus veți fi capabil să citească povești exclusive despre renumita antreprenori, care sunt lideri de piață, precum și cei ale căror afaceri tinere a cucerit imediat pe piețele internaționale.

În acest proiect, jurnaliștii de la Business Review și banii.net a elaborat un clasament al celor mai promițătoare startup-uri care ar putea revoluționa piețele în care acestea operează.

Cea mai mare companie cu capital 100% romanesc, a fost Dedeman, fondată de Dragoș și Adrian Paval.

Cel de-al doilea loc în clasament este deținut de Iulian Stanciu, care s-a lăsat de școală pentru a-și deschide propria afacere. Puteți citi un interviu exclusiv cu omul de afaceri în supliment, care este disponibil la toate chioscurile de ziare.

top 3 este completat de Horia Ciorcila, bancherul care a transformat Banca Transilvania în număr de o singură instituție financiară din România. Puteți găsi toate detaliile de realizare în exclusivitate un interviu în Top 100 Antreprenori.

post GALERIE FOTO. Top 100 Antreprenori: primul clasament să se concentreze pe afaceri, nu bogăția apărut pentru prima dată pe Business Review.

GALERIE FOTO. Top 100 Antreprenori: primul clasament să se concentreze pe afaceri, nu bogăția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *