Pegas prezintă biciclete inteligent proiect la CES 2019 în Las Vegas

DISTRIBUIE

Pegas Workshop-uri, startup care a reînviat legendarul român bicicleta marca Pegas a prezentat un nou proiect la Consumer Electronics Show din Las Vegas, unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie din lume: un antrenament inteligent cu bicicleta.

Potrivit startupcafe.ro, proiectul, numit Xmera, va fi lansat în curând pe o platformă de crowdfunding.

Xmera a fost descris de Pegas ca un produs inteligent, care este „undeva între o bicicletă, o motocicletă și o mașină de formare.”

produsul este site-ul menționează că Xmera este un vehicul hibrid care poate fi folosit atât ca un clasic și o bicicletă electrică, cu o viata lunga a bateriei, senzori care monitorizează mișcarea printr-o aplicație mobilă și a vă ajuta să localizați bicicleta în caz de furt, precum și un serviciu SMS de urgență.

proiectul A fost prezentat la CES de Andrei Botescu, fondatorul Pegas Ateliere de lucru, care este unul dintre partenerii în Xmera proiect.

Atelierele Pegas a fost lansat în 2011 de către Botescu. În urmă cu trei ani, electro-distribuitor Network One Distribution, detinuta de fondator eMAG, Iulian Stanciu, a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni la pornire. Andrei Botescu, de asemenea, a fondat bike sharing app Ape Rider.

post Pegas prezintă biciclete inteligent proiect la CES 2019 în Las Vegas apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *