Peste 250 de companii din marea BRITANIE se pot muta în Olanda din cauza Brexit, oficialii olandezi spun

DISTRIBUIE

Oficialii din Olanda au declarat că mai mult de 250 de companii din marea BRITANIE au fost în contact cu guvernul olandez despre mutarea sediul lor acolo din cauza Brexit, potrivit The Independent.

Companiile sunt îngrijorat de accesul la piața UE ca marea BRITANIE este de așteptat să părăsească piața unică și uniunea vamală.

cel Mai recent, gigant Japonez de electronice Sony a anunțat că va muta în Olanda, pentru a evita Brexit perturbare. Anul trecut, Panasonic a anunțat, de asemenea, o viitoare mutare la Amsterdam.

Michiel Bakhuizen, un purtător de cuvânt al Olanda Agenției pentru Investiții Străine (NFIA), a declarat agenției de știri AFP că numărul de firme în cadrul discuțiilor a fost în creștere, având deja a ajuns la 250.

„Această creștere va continua și nu este ciudat, pentru că există o mare incertitudine în acest moment în marea Britanie. Și dacă există un lucru care este rău pentru afaceri, de incertitudine”, a spus el.

marea BRITANIE a pierdut, de asemenea, o cheie agenție a UE la Amsterdam, Agenția Europeană pentru Medicamente, care are în jur de 900 de lucrătorii înalt calificați.

The post Peste 250 de companii din marea BRITANIE se pot muta în Olanda din cauza Brexit, oficialii olandezi spun apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *