OTP Leasing Romania devine RON 5,5 milioane de majorare de capital

DISTRIBUIE

OTP Leasing Romania devine RON 5,5 milioane de majorare de capital

actionarii OTP Leasing România, OTP Bank România și Merkantil Bank Ungaria, a aprobat o majorare de capital de RON 5,52 de milioane de euro. Majorarea de capital a fost făcută prin intermediul suplimentare aport în numerar, plătite integral, în LEI, în compania’s principală de cont, deschis la OTP Bank Romania.

acționarii au contribuit la majorarea de capital, bazat pe propriile lor de participare la capitalul social, după cum urmează: OTP Bank Romania a contribuit cu RON 3.312 milioane de euro și Merkantil Bank cu RON 2.208 milioane de euro. Acest pas consolidează atât acționarii’ angajamentul de a sprijini OTP Leasing’s dezvoltarea pe termen lung și încrederea în echipa’s capacitatea de a îndeplini obiectivele strategice.

compania A înregistrat o creștere constantă în ultimii doi ani. OTP Leasing Romania’s portofoliul actual de valori aproximativ 233 milioane RON, iar potrivit estimărilor interne va crește RON 280 de milioane de euro până la sfârșitul anului 2018. Cu privire la noile leasing intrări, OTP Leasing a înregistrat în primele 9 luni ale anului o creștere de 91% (146 milioane RON), comparativ cu aceeași perioadă a anului 2017.

“robust rezultatele din ultimii doi ani reflectă echipa’s de performanță, investițiile în portofoliul de produse de dezvoltare, digitizare și dinamica ascendentă de leasing sector. Creșterea este susținută de noi produse de leasing, de personalizare pentru clienti si adevarate parteneriate. Pe termen mediu, ne propunem să atingem obiectivul de a fi printre primele 10 locale, companii de leasing,”, a declarat Toni Ioan Tataru, director general al OTP Leasing Romania.

OTP Leasing a fost înființată în 2007 și este parte a OTP Bank, acționarii majoritari fiind OTP Bank România și Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria). OTP Leasing Romania ofera persoanelor juridice o gamă largă de leasing financiar produse pentru achiziționarea de autoturisme, vehicule comerciale și echipamente. Compania are filiale in Bucuresti, Iasi, Brasov, Timisoara si Cluj. OTP Leasing colaborează cu companii din România.

post OTP Leasing Romania devine RON 5,5 milioane de majorare de capital a apărut mai întâi pe Business Review.

OTP Leasing Romania devine RON 5,5 milioane de majorare de capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *