OTP Bank a semnat un parteneriat cu Eurobank pentru distribuirea fondurilor de investiții în România

DISTRIBUIE

OTP Bank a semnat un parteneriat cu Eurobank pentru distribuirea fondurilor de investiții în România

OTP Bank România a semnat un parteneriat cu Eurobank fund Management Company (Luxembourg) pentru distribuirea fondurilor de investiții în România. Astfel, de la 1 decembrie, OTP Bank Romania a devenit distribuitor si agent de plată în România pentru fondurile mutuale de investiții gestionat de Eurobank fund Management.

“parteneriatul cu Eurobank fund Management Company este o oportunitate de a crește OTP Bank Romania’s, de portofoliu, atât în termeni de produse de investiții și numărul de investitori. În prezent, banca distribuie peste 50 de fonduri deschise de investiții administrate de renume companii de gestionare a activelor, și prin acest parteneriat, vom fi capabili să oferim clienților noștri o gamă completă de investiții alternative”, a declarat Corina Stoica, director de Private Banking și Sfaturi Financiare de Divizare, OTP Bank România.

distribuite fondurile sunt gestionate de către societățile de administrare a investițiilor în România, cum ar fi OTP Asset Management SAI S. a. și în Luxemburg, cum ar fi NN Investment Partners sau Franklin Templeton Investments.

în Afară de fondurile de investiții, OTP Bank România oferă un portofoliu larg de economii competitive servicii, cum ar fi avantajoase depozite, o economisire automată program sau conturi de economii.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, care oferă de înaltă calitate, servicii financiare universale pentru aproape 15 milioane de clienți în nouă țări prin intermediul rețelei sale de aproximativ 1.400 de sucursale, Atm-uri și canale electronice.

post OTP Bank a semnat un parteneriat cu Eurobank pentru distribuirea fondurilor de investiții în România appeared first on Business Review.

OTP Bank a semnat un parteneriat cu Eurobank pentru distribuirea fondurilor de investiții în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *